Bike Mayhem Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazımızda eğlenceli dakikalar yaşayacağız.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan ve sadece Android platformunda 10 milyondan fazla kez indirilen Bike Mayhem Free, bizlere eğlence dolu dakikalar sunuyor.

Android ve İOS platformunda deli gibi oynanan Bike Mayhem Free, oyunculara kaliteli grafikleri ile fantastik oynanış mekanikleri sunuyor. Sürükleyici yapısı ile kısa sürede mobil oyuncular arasında popüler bir hale gelen yapım, bünyesinde birbirinden farklı sürücüleri ve bisikletleri bulunduruyor.

100 yol seçeneğinin yer aldığı mobil yarış oyununda, engebeli yol şartları bizleri oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Oyuncular üzerine bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan yapım da gerçekçi bir yapı yer alıyor.

Eğlencenin tavan yaptığı oyunda, içeriklerin genişliği ve kalitesi oyuncuları tatmin edici özelliklere sahiptir. Best Free Games Inc imzası ile geliştirilen ve mobil oyunculara sunulan Bike Mayhem Free, tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor ve oynanıyor. İçerik boyutu ile de oldukça makul olan mobil yapımi şu sıralar oyuncu kitlesini de artırmaya devam ediyor. İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Bike Mayhem Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
45.9 MB DOSYA BOYUTU

Sürükeyici bir atmosfer bizleri bekliyor.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Bike Mayhem Free, günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Kaliteli graifklerin ve zengin içeriğin buluştuğu oyunda, bizleri birbirinden farklı yollar bekliyor. Oyunculara sunulan farklı sürücü tiplemeleri ve farklı bisiklet modelleri oldukça hoş bir görünüm ile karşımıza çıkmaktadır. Best Free Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan mobil oyun, Android ve İOS platformunda adeta deli gibi oynanıyor.

10 milyondan fazla bir kitle tarafından oynanan mobil yarış oyununda bisikletimiz ile rampaardan uçabilecek ve akrobatik hareketler yapabileceğiz. Oyun içerisinde akrobatik hareketler yaptıkça daha fazla puan kazanabilecek ve yeni bisikletleri deneme fırsatı bulabileceğiz.

Ücretsiz olarak oynanabilen mobil oyunda, bizleri tatmin edici düzeyde içerikler yer alıyor. Oyuncular diledikleri bisikleti seçebilecek ve akrobatik sürüç yollarını deneyimleyebilecekler. Oyun içerisinde rampalardan uçabilecek, yüksek yerlerden atalabileceğiz. Bu alanlarda yapacağınız hamleler hayati önem taşıyacak. Oyuncular sürükleyici bir yapıya bisiklet sürme deneyimi yaşayacaklar. İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wheelie Bike

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • Sports Bike Stunts

    Nefes kesen motosikleti yarışlarına katılabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Bike Racing - Bike Blast Rush

    Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.
  • Bike Blitz

    Polislerle çatışacağız.
  • Waterpark Bike Racing

    Su üzerinde yarışacağız.
  • Real Bike Stunts

    Motosiklet yarışlarına merhaba deyin.
  • Bike Master 3D

    Akıllı telefonumuz da motosiklet süreceğiz.
  • Bike Moto Traffic Racer

    Motosiklet yarışları bizleri bekliyor.