Bike Racing - Bike Blast Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Bike Racing ile mobil cihazınızda bisiklet sürebilirsiniz.

Aksiyon oyunları arasında bulunan Bike Racing-Bike Blast Rush, alanında oldukça iddialı bir oyun olarak göze çarpmaktadır. Bisiklet aracılığı ile maksimum puanı toplamayı hedef edineceğiniz bu oyunda, renkli HD grafiklere ve eğlenceli ses efektlerine yer verilmiştir.

Oyun içerisinde birçok farklı karakter yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek, şehirde eğlenceli bir serüvene atılın. Bisiklet eşliğinde çeşitli engellerden kurtularak, olabildiğince fazla puan toplamalısınız. Ekranı sağa, sola ve üste kaydırarak hareket ve yön kontrolünü rahatlıkla sağlayabilirsiniz.

Topladığınız puanlar ile çeşitli özellikleri ve araçları kullanma imkânınız bulunmaktadır. Roket kullanarak havadan hızlı bir şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Rampalar yardımı ile köprü, tren ve otobüslerin üzerlerine çıkarak yola devam edebilirsiniz. Rampaların olmadığı bölümlerde ise trenlerin ve köprülerin üzerlerinden zıplayarak engelleri aşabilirsiniz.

10 milyondan fazla kişi tarafından tercih edilen ve sevilerek oynanan Bike Racing-Bike Blast Rush, Android ve İOS cihazlarda rahatlıkla oynanabilir. Ücretsiz olarak oyun severlere sunulan ve her geçen gün daha da fazla kişi tarafından oynanan nadir oyunlardan biri olarak dikkat çekmektedir.

Doğukan Çağlakpınar

Bike Racing - Bike Blast Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Engellere takılmadan bisikletimizle ilerlemeye çalışacağız.

Birbirinden farklı karakterlerle aksiyon oyunları kategorisinde bulunan Bike Racing-Bike Blast, Android ve İOS sürümleri ile ücretsiz olarak oyun tutkunlarının hizmetine sunulmuştur. HD grafikler ile güçlendirilen bu oyunda amaç, hızla ilerlerken olabildiğince fazla puan toplamaktır. Bisiklet üzerinde puan toplarken, karşınıza çıkan engellerden kurtulmak için hünerlerinizi konuşturmanız gerekecek.

Şehir içinde aksiyon ve macera dolu bir yarış sizleri bekliyor. Hızla ilerlemeniz gereken ve çeşitli engellerin yer aldığı yollarda, bisiklet yardımı ile maksimum seviyede puan toplamalısınız. Yön ve hareket kontrollerini sağlamak için ekranı üste, sağa ve sola kaydırmanız yeterli olacaktır.

Biriktirdiğiniz puanları kullanarak özel yetenek ve araçlara sahip olmanız mümkün. Rampalar sayesinde tren ve köprülerin üzerlerine kolaylıkla çıkabilirsiniz. Rampa bulunmayan bölgelerde ise engellerin üzerinden atlayarak yola devam edebilirsiniz. Ayrıca roket özelliği ile ani bir yükselişle havadan da gidebilirsiniz.

Milyonlarca kişi tarafından kabul gören ve sevilen Bike Racing-Bike Blast, mobil aksiyon oyunları arasında, en iyi oyunlardan biri olmayı başarmıştır. Tamamen ücretsiz olarak siz oyun severlere sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Offroad Moto Bike Racing Games

    Mobil cihazınızda Offroad Moto Bike Racing Games ile offroad yarışlarına katılabilirsiniz.
  • Waterpark Bike Racing

    Su üzerinde yarışacağız.
  • Bike Racing 2018

    Mobil cihazımızda motosiklet yarışlarına katılacağız.
  • Bike Racing Moto

    Rekabet dolu yarışlara katılacağız.
  • Bike Racing Rider

    Motosiklet yarışlarında boy göstereceğiz.
  • Bike Blast

    Bike Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bisiklet oyunu.
  • Wheelie Bike

    Mobil cihazımızda bisiklet süreceğiz.
  • Bike Mayhem Free

    Mobil cihazımızda eğlenceli dakikalar yaşayacağız.