Bilet Okut

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME

Bilet Okut uygulaması ile biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını zahmetsizce öğrenebilirsiniz.

Bilet Okut uygulaması, Milli Piyango biletiniz için ikramiye sorgulaması yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Android telefon ve tabletinizden biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını saniyeler içerisinde öğrenebilirsiniz.

Biletinizi mobil cihazınızın kamerasına göstererek veya bilet numarasını elle girerek son 1 yıl içinde aldığınız Milli Piyango biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Push bildirim özelliği sayesinde çekilişi ileriki bir tarihte gerçekleşecek biletinize ikramiye çıkması durumunda anında haberdar olursunuz.

Kullanımı son derece basit olan Bilet Okut uygulamasının arayüzü de oldukça sade hazırlanmış. Tek dokunuşla geçmiş ve ileri tarihli tüm biletlerinizi görüntüleyebilir, kazandığınız ikramiyeleri görebilir, ilgil tarihte ikramiye kazanan numaraların listesine ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

Bilet Okut

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,094 TOPLAM İNDİRME

Bilet Okut uygulaması ile biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını hızlıca öğrenebilirsiniz.

Bilet Okut iPhone uygulaması ile Milli Piyango biletlerinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Kamerayla kayıt özelliği sayesinde bilet numaranızı elle girmenize gerek kalmadan sorgulama yapabildiğiniz uygulama, tamamen ücretsizdir.

Son 1 yıla ait Milli Piyango biletleriniz için ikramiye kazanıp kazanmadığını sorguladığınız Bilet Okut uygulaması ile birden fazla bileti kaydedebilir, ikramiye miktarını hızlıca öğrenebilirsiniz. Elle ve kamerayla kayıt seçeneği sunan uygulamada, biletinize ikramiye çıkması durumunda anında haberdar olmanızı sağlayan Push Bildirim özelliği de bulunmaktadır.

Yenilikçi arayüze sahip uygulamaya kolayca biletlerinizi ekleyebilir, eklediğiniz tüm biletleri "Biletlerim" sekmesinden görebilirsiniz. Kazandıklarım bölümünden de biletlerinizden kazandığınız tutarları ayrı ayrı görebilirsiniz.

Milli Piyango biletinize ikramiye çıkması durumunda anında bildiren, hızlıca sorgulama yapabileceğiniz bu ücretsiz uygulamayı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pamukkale Turizm

    Pamukkale Turizm uygulaması, Android akıllı telefonlar için geliştirilmiş online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • TCDD e-Bilet

    TCDD e-Bilet uygulaması sayesinde şehirlerarası tren yolculuklarımız için bilet satın alabiliyoruz.
  • Biletinial

    Biletinial, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, etkinliklere bilet almanızı sağlayan bir online bilet satın alma uygulamasıdır.
  • Balıkesir Uludağ Turizm

    Balıkesir Uludağ Turizm ile kolayca sefer sorgulayabilir ve bilet satın alabilirsiniz
  • Kamil Koç Mobil

    Kamil Koç Mobil uygulaması ile kolayca bilet alma ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz
  • Metro Turizm

    Metro Turizm, şirketin kendi resmi online bilet alma uygulamasıdır.
  • BUDO

    BUDO ile Bursa Deniz Otobüsü seferlerini takip edebilir ve bilet alabilirsiniz
  • Snapshow

    Snapshow, yabancı şarkıcıların konserlerini takip ederek bilet alabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.