Bilim Çocuk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
552 TOPLAM İNDİRME

Bilim Çocuk dergisinin sayfalarındaki etkileşimli içeriklere Android cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK’ın yayınlarından biri olan Bilim Çocuk dergisinin aynı adı taşıyan uygulamasıyla birlikte dergiyi Android cihazlarınızdan etkileşimli bir şekilde okuyabilirsiniz.

Her ayın 15’inde çıkan popüler bilim dergisi olan Bilim Çocuk dergisi, 7 yaş ve üzeri çocuklara hitap eden ve çocukları bilime teşvik eden başarılı bir girişim. 1998 yılından bu yana satışta olan dergiyi daha etkileşimli hale getiren Bilim Çocuk uygulamasında, telefonunuzun kamerasını kullanarak dergide yer alan içerikleri inceleyebiliyorsunuz.

Uygulamayı başlattıktan sonra kamera kullanımına izin vermeniz gerekiyor. Bu adımdan sonra derginin sayfalarına kameranızı tutarak çeşitli video ve animasyonları izlebiliyorsunuz. Artırılmış gerçeklik olarak nitelendirilen bu deneyimi derginin kapağından başlayarak çeşitli sayfalarda yaşayabilmeniz mümkün hale getirilmiş.

Volkan Yılmaz

Bilim Çocuk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
138 MB DOSYA BOYUTU

TÜBİTAK tarafından yayınlanan Bilim Çocuk dergisini iOS işletim sistemli cihazlarınızdan etkileşimli olarak kullanabilirsiniz.

TÜBİTAK tarafından yayınlanan Bilim Çocuk uygulaması ile aynı ismi taşıyan dergiyi iOS işletim sistemli cihazlarınızdan etkileşimli olarak kullanabilirsiniz.

TÜBİTAK’ın, 7 yaş ve üzeri çocuklara yönelik hazırladığı Bilim Çocuk dergisinde bilimi çocuklara sevdirmek amacıyla birçok bilgi ve etkinlik sunuluyor. Bilimi eğlenceli bir şekilde ele alan ve bu sayede çocukların dikkatini çekerek merak duygusu uyandırmak gibi amaçları olan dergiyi, Bilim Çocuk uygulaması sayesinde “artırılmış gerçeklik” ile birlikte inceleyebiliyorsunuz.

Uygulamayı yükledikten sonra etkin bir şekilde kullanabilmek için kamera kullanımına izin vemeniz gerekiyor. Gerekli izinleri verdikten sonra derginin sayfalarına kamerayı doğrultarak konuyla ilgili video ve sesleri iPhone veya iPad cihazlarınızdan görüntüleyebilirsiniz.

Not: Bilim Çocuk uygulaması, derginin Ekim 2016 sayısından itibaren kullanılabiliyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TÜBİTAK Bilim Genç

    TÜBİTAK Bilim Genç dergisini Android işletim sistemli cihazlarınızdan okuyabilirsiniz.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • NOOK

    NOOK, kitap okuma deneyiminizi arttıracak olan ve içerisinde 3 milyondan fazla kitap barındıran yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • FBReader

    FBReader, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda e-kitap okumanıza yardımcı olan bir uygulamadır.
  • HapKitap

    HapKitap uygulamasında yüzlerce kitabın özetini okuyabilirsiniz.
  • Fizikist

    Fizikist uygulaması sayesinde en keyifli bilim ve teknoloji makalelerine Android cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Çocuk Psikoloğum

    Çocuk Psikoloğum uygulamasıyla çocuğunuzun gelişim döneminde ona yardımcı olacak rehber yazılarını takip edebilirsiniz.
  • Çocuk Eğitimi Oyunu

    Eğitici oyunlarla eğlenerek öğren.