Billionaire.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Billionaire, gerçek yaşamda olmasanız bile oyun içerisinde zengin bir iş adamı olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android strateji oyunu.

Billionaire, daha önce çıkarılan iOS versiyonundan sonra Android versiyonu da oyunculara sunulan bir iş kurma ve zengin olma oyunu. Tanıtımından da anlayacağınız üzere bu oyunda istediğiniz bir işi kurarak yavaş yavaş zenginler listesine giriyor ve Dünyanın en zengini olmak için uğraşıyorsunuz.

Hiç bir engele takılmayacağınız oyunda zengin olmak çocuk oyuncağı. Oynarken karmaşıklıklar yaşamayacağınız Billionare'de ilk amacınız gerçek bir milyarder olmak. Bunu başarmak için ilk olarak bir iş alanı seçmeli ve sonrasında işinizi sürekli büyütmelisiniz. Böylelikle sürekli zenginleşeceğiniz onunda iyi çalışırsanız dünyanın en zengini olabiliyorsunuz.

Grafik kalitesi bakımından yeterli seviyede olduğunu düşündüğüm Billionare, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan bir tanesi. Pek çok oyunun çok fazla alternatifi olmasına rağmen Billionare o oyunlardan bir tanesi değil. Bu nedenle keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz.

Oyun tamamen ücretsiz olarak sunuluyor fakat oyun içerisindeki mağazadan alışveriş yapabiliyorsunuz. Harcama yapmadan da dilediğiniz kadar oynamak mümkün. Sürekli kararlar vermeniz gereken bu tür strateji oyunlarını seviyorsanız denemelisiniz.

Barış YANIK

Billionaire.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME

Billionaire. iOs cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir iş kurma oyunu.

Billionaire. hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğimiz bir iş kurma ve şirket yönetme oyunu olarak tanımlanabilir.

Kapsamlı bir içeriğe sahip olan Billionaire.'de işe öncelikle küçük bir iş yeri kurarak başlıyoruz. Daha sonra akılcı hamleler yaparak işimizi büyütmeye çalışıyoruz.

Oyunun en çok hoşumuza giden noktaları arasında zengin içeriğine rağmen tüm detayları kolay anlaşılır bir şekilde sunuyor olması yer alıyor. İlk birkaç dakika içerisinde neyin ne işe yaradığını ve neler yapmamız gerektiğini anlıyoruz.

Sonraki aşamalarda ise iş tamamen bize kalıyor. Kurduğumuz işten elde ettiğimiz maddi kaynaklarla yapacağımız yatırımlar işimizi daha fazla büyütmemizi sağlıyor. Elbette bunun tam tersi de olabilir.

Oyunda silah fabrikasından tutun da evcil hayvan dükkanına kadar pek çok seçeneğimiz var ve bunlardan istediğimizi inşa etmekte özgürüz. Eğer riskli işlere adım atarsak polisle başımız derde girebiliyor. Bu sebepten dolayı daima temiz işlerle ilgilenmemiz gerek. Oyuncuları bu denli özgür bırakıyor olması da oyuna dair güzel detaylardan.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Silicon Valley: Billionaire

    Silicon Valley: Billionaire, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Bitcoin Billionaire

    Bitcoin Billionaire farklı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • Billionaire Clicker

    Billionaire Clicker'da kendi şirketimizi kurup başarılı anlaşmalar yaparak zengin olmaya çalışıyoruz.
  • Billionaire Capitalist Tycoon

    Farklı işletme binaları inşa ederek bol miktarda para kazanabileceğiniz eşsiz bir strateji oyundur.
  • Millionaire Billionaire Tycoon

    Milyoner olmaya çalışacağız.
  • Trade Tycoon Billionaire

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • Skyjacker - We Own the Skies

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil strateji oyunu
  • DragonVale

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.