BIMP Lite

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,002 TOPLAM İNDİRME
2.33 MB DOSYA BOYUTU

BIMP Lite ile resim dosyalarınızı artık istediğiniz formata kolaylıkla dönüştürebiliceksiniz, bu işlemi yaparken isterseniz resimlerinizin boyutlarıyla oynuyabilicek onlara efektler verebiliceksiniz.

BIMP Lite, kullanımı kolay bir imaj işleme uygulaması. Çok sayıda imaj dosyasını aynı anda isimlendirmek, dönüştürmek ve değiştirmek için bu ücretsiz uygulamadan faydalanabilirsiniz. BIMP Lite imaj dosyalarının üzerine yazı ekleyebilir, resimleri toplu olarak döndürebilir ve onlara çeşitli efektler uygulayabilir. Programın kayıt yapabildiği imaj formatlarının arasında GIF, JPG, TIFF, PNG ve BMP de bulunuyor. BIMP Lite geniş resim arşivinizdeki büyük resimleri dilediğiniz ölçüde küçülterek yer kazanmanıza da yardım ediyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Image Resize Guide Lite

    Image Resize Guide Lite, resim boyutunu ve resimlerin en-boy oranını değiştirebileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Photo Montage Guide Lite

    Photo Montage Guide Lite programı sayesinde kolayca basit resim düzenleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Cosmetic Guide Lite

    Cosmetic Guide Lite, doğrudan resimler üzerinde yer alan kozmetik kusurları düzeltebileceğiniz ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Easy Watermark Studio Lite

    Easy Watermark Studio Lite, kendinize özel resimler üzerine yazılı veya simgeli filigran eklemenizi sağlayan oldukça kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü programıdır.
  • Wire Pilot Lite

    Fotoğraf ve resimlerinizde yer alan direk ve teller gibi rahatsız edici noktaları temizlemek için kullanılan ücretsiz bir araç.
  • Picture Cutout Guide Lite

    Fotoğraf ve resimlerinizdeki kişileri ve nesneleri kolayca keserek fotomontaj yapabileceğiniz bu basit programı denemeyi unutmayın.
  • Alternate Pic View Lite

    Alternate Pic View Lite uygulamasını kullanarak kolayca bilgisayarınızda fotoğraf açma ve düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Milton

    Milton resim programı ile resim çizmek farklı bir boyuta ulaşıyor!