Bing Sağlık ve Fitness

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
660 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Bing Sağlık ve Fitness, sağlık ve fitness dünyasından gelişmeleri takip edebileceğiniz kapsamlı bir sağlık uygulamasıdır.

Microsoft tarafından geliştirilen Bing Sağlık ve Fitness, sağlık hakkında tüm bilgilere erişebileceğiniz bir uygulamadır. Sağlık ve fitness dünyasında olan biteni takip edebileceğiniz, sağlıklı bir yaşam tarzı için ihtiyaç duyacağınız tüm araçları sunan sağlık uygulamasını Windows Phone’lu cihazınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Microsoft’un en yeni işletim sistemi Windows 8.1 ile önyüklü gelen Bing Sağlık ve Fitness uygulamasının Windows Phone platformu için hazırlanmış sürümüdür. Modern arayüzü ile dikkat çeken Sağlıklı bir yaşam için yapılması gereken egzersizlerden beslenme profillerine birçok yararlı bilgiye ulaşmanın en kolay yoludur.

Sağlıklı yaşamı tercih edenlerin vazgeçilmez uygulaması olacak Sağlık ve Fitness, henüz geliştirilme aşamasında olmasına rağmen içerik yönünden oldukça zengin. Beslenme ve sağlık içeriklerinin yanı sıra, günlük kalori miktarını hesaplayabilir ve 300.000’den fazla gıdanın besin değerini öğrenebilirsiniz. Evinizde de uygulayabileceğiniz fotoğraflı ve videolu egzersizleri uygulayabilir, yürürken, koşarken, bisiklete binerken kısacası tüm etkinliklerinizde yaktığınız kaloriyi GPS izleyici aracılığıyla kaydedebilirsiniz.

Oluşturduğunuz profile göre önerilerde de bulunan kapsamlı sağlık uygulaması Bing Sağlık ve Fitness’ı kesinlikle denemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MSN Health & Fitness

    MSN Health & Fitness, Microsoft tarafından geliştirilmiş tamamen Türkçe ve ücretsiz sağlık uygulamasıdır.
  • Trainr

    Trainr, akıllı saatinizle birlikte kullanabileceğiniz sağlık ve fitness uygulaması.
  • Running Mate

    Running Mate, Runtastic, Fitbit gibi egzersizlerinizi takip ve analiz eden GPS tabanlı bir fitness uygulaması.
  • Runtastic

    Runtastic, kapalı ve açık alanda gerçekleştirdiğiniz fitness etkinliklerinizi takip eden başarılı bir spor uygulamasıdır.
  • MyFitnessPal

    MyFitnessPal, fazla kilolarından şikayetçi veya formunu korumak isteyenler için harika bir Windows Phone fitness uygulaması.
  • Acer Leap Manager

    Acer Leap Manager ile Acer'ın fitness bilekliği Liquid Leap'in kaydettiği verilere Windows Phone telefonunuzdan ulaşabiliyorsunuz.
  • Sağlık Bakanlığı

    Sağlık Bakanlığı'nın resmi uygulamasıdır.
  • Nöbetçi Eczaneler

    Nöbetçi Eczaneler, nöbetçi eczane arama sorununu çözen oldukça faydalı bir uygulamadır.