Bir Milyon Kimin?

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
690 TOPLAM İNDİRME

Bir Milyon Kimin, televizyonlarda gördüğümüz bilgi yarışmasına göre uyarlanarak 10'arlı sorular ile bilginizi test edebileceğiniz bir Android bilgi yarışması uygulamasıdır.

Bir Milyon Kimin, Show TV'de yayınlanan yarışma programramından esinlenilerek hazırlanan bir Android bilgi yarışması oyunudur. Aynı program gibi 10.000 sorudan oluşan uygulamada karşınıza çıkan 10'arlı soruları doğru yanıtlamak için uğraşmalısınız.

Kendi içerisinde en çok soruya sahip olan bilgi yarışması uygulamalarından iri olan Bir Milyon Kimin, Android telefon ve tabletlerinizden kolayca oynanabilir. Şık tasarım ve kullanışlı arayüzü sayesinde rahatça oynayacağınız bilgi yarışmasında, size yardımcı olmak amacıyla her bir yeni soru ekrana geldiğinde önceki sorunun cevabını şıklar altındda görebilirsiniz. Böylece bir çok sorunun cevabı aklınızda yer etmiş olur.

Ücretsiz olarak indirerek ister arkadaşlarınızla, ister kendi başınıza ister de aile bireyleriniz ile birlikte bilgi yarışması düzenleyerek kimin daha bilgili olduğunu bulabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • InstaStat

    Instastat ile Instagram hesabınızda sizleri kimin takip ettiğiniz kolaylıkla öğrenebilir, hayranlarınızın kim olduğunu görebilirsiniz.
  • AaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAA!!!

    Boston şehrinin gökdelenlerinden atlarken reklam panolarını öpmek, sprey ile duvarları boyamak kimin aklına gelebilirdi ki?
  • InstaFollower

    InstaFollower, popüler resim ve video paylaşım servisi olan Instagram üzerinde sizi kimlerin takip etmeyi bıraktığını veya takip ettiklerinizden sizi geri kimin takip etmediğini görüntülemenizi sağlayan Android uygulamasıdır.
  • Hatim Hesaplama

    Hatim Hesaplama, Yasin, İhlas ve diğer hatimler için kimin kaç tane okuması gerektiğini gösteren basit bir Android hatim uygulaması.
  • School Raid

    Öğretmenler okula savaş açmışken okulu kurtarmak kimin vazifesi? Hemen okulunu kurtar.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.