Birebir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Birebir, TEOG, YGS, LYS sınavına hazırlananlar için fotoğraflı soru sorma uygulaması.

Birebir, TEOG, YGS, LYS gibi önemli sınavalara hazırlık aşamasında çözemediğiniz soruları eğitmenlere fotoğraflı olarak iletip yanıt bulduğunuz bir mobil uygulama.

Test çözerken takıldığınız soru olursa tek yapmanız gereken; soru kağıdının fotoğrafını çekip göndermek. Uzman eğitmenler oldukça hızlı bir şekilde sorunuzu açıklayıcı şekilde tarafınıza iletiyor. Hem yazılı hem de sesli olarak çözemediğiniz sorunun yanıtını alıyorsunuz.

Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih, İngilizce, Kimya, Biyoloji… Hangi dersin testini çözerseniz çözün sorunuzu iletme şansınız var. Karşınızdaki kişiler uzman eğitmenler olduğundan sorunuza dakikalar içerisinde yanıt alıyorsunuz. Yalnız uygulamanın beğenmediğim bir yönü var: Her soru için 1 kredi istiyor. Uygulamayı indirdiğinizde ücretsiz 1 kredi kazanıyor,  reklamları izleyerek te kredinizi yükseltebiliyorsunuz. Tabii ki 4 TL’den başlayıp 30 TL’ye kadar çıkan fiyat seçenekleri de sunuluyor.

Erkan Calp

Birebir

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Birebir, TEOG, LYS, YGS gibi sınavlara hazırlanan öğrenciler için fotoğraflı (resimli) soru sorma uygulaması.

Birebir – Online Soru Çözümü, YGS, LYS, TEOG gibi sınavlara hazırlananlara büyük yardımı olacağını düşündüğüm fotoğraflı (resimli) soru sorma uygulaması. İster iPhone isterseniz de iPad’e ücretsiz indirerek sorularınızı yöneltmeye hemen başlayabilirsiniz.

Türkçe, Matematik, Coğrafya, Tarih, İngilizce, Fen, Fizik… Hangi dersin test sorularını çözdüğünüz farketmeksizin takıldığınız soru olduğunda yanıt almak için tek yapmanız gereken; sorunun fotoğrafını çekip gönder butonuna dokunmak. Yanıt sesli veya yazılı olarak dakikalar içinde uzman eğitmenlerce tarafınıza iletiliyor.

Herkesin rahat kullanabileceği şekilde hazırlanmış arayüz sunan soru sorma uygulamasının tek kötü tarafı; ücretsiz belli bir soru sorma hakkının verilmesi. Uygulamayı indirdiğinizde 3 soru sorma değerinde 3 kredi kazanıyorsunuz. Lakin sonrasında ya reklamları izlemeniz ya da satın alım yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KakaoTalk

    KakaoTalk, birebir ve grup konuşmaları yapabileceğiniz etkili bir Android uygulamasıdır.
  • SLOWLY

    Mektuplaşmayı özleyenler için birebir
  • Squash Hit

    Tenis benzeri oyun vakit geçirmek için birebir.
  • Gumslinger

    Birebir mücadelelerde silah çekme hızını kanıtla.
  • HipChat

    HipChat, çalışma arkadaşlarınızla toplu olarak veya birebir mesajlaşma yapabileceğiniz güzel ve kullanışlı bir uygulama.
  • Animelee

    Animelee, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, hayvanların birebir mücadele ettiği bir dövüş oyunudur.
  • Rune Rider

    Rakiplerinize karşı birebir kılıç savaşları yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Shelter War

    Nefes kesen ganimet savaşlarına katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.