BisikletimVBen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Bisikletinizle geçirdiğiniz vakitte ne kadar antrenman yaptığınızı BisikletimVBen uygulamasıyla takip edebilirsiniz.

BisikletimVBen uygulaması Android cihazlarınızdan kullanabileceğiniz bir antrenman ve sosyalleşme uygulaması olarak öne çıkıyor.

Vestel tarafından bisikletin kullanımının yaygınlaşması ve bisiklet sürücülerinin işini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen BisikletimVBen uygulaması, sağlık uygulamalarında bulunan çeşitli özellikleri sizlere sunuyor ve aynı zamanda bir sosyalleşme platformu niteliği taşıyor. Bisikletinizle kaç km pedal çevirdiğinizi, bu egzersizin vücudunuzdaki değişimini ve seviyenizi inceleyebileceğiniz uygulamada, kendi rotalarınızı oluşturarak antrenmana başlayabileceğiniz gibi arkadaşlarınızın oluşturduğu rotaları da takip edebilirsiniz.

Bisiklet arkadaşlarınızla grup kurarak onlarla çeşitli aktiviteler gerçekleştirebileceğiniz BisikletimVBen uygulaması, aynı zamanda etkinlikler sayfasında da çeşitli etkinlikler oluşturmanızı ve katılmanızı sağlıyor. Bisiklet haritası özelliğiyle kiralama noktaları, park noktaları, iskele, toplu taşıma, tamirciler ve bisiklet dostu işletmeler gibi yerleri harita üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz.

Uygulama özellikleri

  • Bisikletle geçirdiğiniz süreyi ve katettiğiniz mesafeyi görme
  • Rota oluşturma
  • Arkadaşlarınızla grup kurabilme
  • Etkinlik oluşturma ve diğer etkinliklere katılma
  • Bisiklet haritası özelliği
  • Bisiklet tüyoları
Volkan Yılmaz

BisikletimVBen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
86 MB DOSYA BOYUTU

BisikletimVBen uygulaması, sağlıklı yaşam için bisiklet kullanımını teşvik eden birçok özellik sunuyor.

BisikletimVBen uygulaması ile iOS cihazlarınızdan bisiklet kullanımlarınıza dair egzersiz verilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Bisiklet kullanımının yaygınlaşması amacıyla Vestel tarafından geliştirilen BisikletimVBen, bisiklet sürücülerine kolaylık sağlayacak birçok özellik sunuyor. Bisikletinizle yaptığınız antrenmanlar için toplam mesafe, yakılan kalori, hızınız, salınımını engellediğiniz karbondioksit miktarı gibi bilgileri görüntüleyebileceğiniz uygulamada, sosyalleşmeniz adına eklenen özellikler de yer alıyor.

Bisiklet kullanımını sizin gibi hayatının bir parçası haline getiren diğer kullanıcılarla bir araya gelebileceğiniz bir platform niteliği taşıyan BisikletimVBen, arkadaşlarınızla grup kurma ve etkinlikler oluşturma gibi özelliklere de sahip durumda. Bisiklet kullanacağınız bölge için rota oluşturabileceğiniz ve diğer kullanıcıların rotalarını görebileceğiniz uygulamada, Bisiklet Haritası bölümünü kullanarak işinize yarayabilecek noktalara ulaşabilirsiniz. Kiralama noktaları, park, iskele ve toplu taşıma, bisiklet tamircileri ve bisiklet dostu işletmelere ulaşabileceğiniz BisikletimVBen uygulamasında bisiklet kulüplerine de erişebilirsiniz. Eğer siz de bisikletinizle kopamayanlardansanız, BisikletimVBen uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.