Bit Blaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Bit Blaster, retro görselleriyle içerisine çeken sürükleyici uzay oyunu.

Bit Blaster, atari oyuncularını son derece memnun edecek, yüksek kallitede görsel arayan oyuncuları üzecek bir uzay oyunu.

Süper etkileyici görseller sunmadığından oldukça ufak boyutlu olan ve ücretsiz olarak indirip satın alım yapmadan bitirebildiğimiz bir uzay oyunu olarak karşımıza çıkan Bit Blaster ile başında saatler harcadığımız atari dönemine gidiyoruz. O zamanın görsellerinin aynen aktarıldığı oyun arcade shoot ‘em up tarzında hazırlanmış. Uzayın derinliklerinde düşman uzay gemilerine, lazerlere karşı yaşam mücadelesi veriyoruz.

Son derece hızlı olmamız gereken oyunun kontrol sistemi oldukça basit. Ekranın soluna dokunduğumuzda uzay gemimiz (7 farklı uzay gemisi bulunuyor) sola, sağa dokunduğumuzda da sağa çekiyor. Oldukça basit bir hareket ancak hem düşman uzay gemilerini patlatmak, hem uzay gemimize güç kazandıran elementleri toplamak, hem de engellerden sıyrılmak için aynı hareketi kullandığımızdan bir noktadan sonra oyunun da hızlanmasıyla basitlik ortadan kalkıyor.

Erkan Calp

Bit Blaster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Bit Blaster, etkileyici piksel grafiklere sahip uzay oyunu.

Bit Blaster, retro görselleriyle bizleri saatler harcadığımız atari oyunları zamanına götüren bir uzay oyunu ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu.

Yüksek tempolu arcade shoot em up oyunu olarak karşımıza çıkan Bit Blaster’da uzayın derinliklerinde hayatta kalma mücadelesi veriyoruz. Ne olduğunu anlamadan etrafımızı saran uzay gemilerini geri püskürtmeye çalışırken, bir yandan da rahat hareket etmemizi engelleyen öğelerle başa çıkmaya çalışıyoruz. Son derece hızlı düşünüp hızlı hareket etmemizi isteyen oyun sonsuz yapıda hazırlanmış. Başka bir deyişle vurmamız gereken uzay gemilerinin bir sayısı yok; sürekli olarak ateş çemberi içerisindeyiz.

Oyun esnasında yakaladığımız tempoya bağlı kazandığımız altınları farklı uzay gemileri ile oynamak için harcıyoruz. Farklı özelliklerde birbirinden güçlü 7 uzay gemisi seçeneği var. Bunlar haricinde düşmanı daha kolay harcayabilmemiz, görse şölen oluşturmamız için yaratılmış güçlendiriciler mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Ball Blaster

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • 2-bit Cowboy

    2-bit Cowboy, eski Game Boy oyunları tarzına sahip aksiyon dolu bir platform oyunudur.
  • 8 Bit Fighters

    8 Bit Fighters, 2 boyutlu grafikler ile birlikte dövüşler yapabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Wayward Souls

    Wayward Souls, 16-bit dönemi grafikleri mükemmel bir aksiyon RPG ile buluşturan mobil bir oyundur.
  • Secret of Mana

    Multiplayer bir aksiyon RPG olarak 1993 yılında parlayan Secret of Mana bugün mobil cihazlar için eskisi kadar kıymetli bit oyun deneyimi sunuyor.
  • bit bit blocks

    bit bit blocks, renkli blokları birleştirerek ilerlediğiniz hızlı bulmaca oyunu.
  • Super Bit Dash

    Super Bit Dash retro tarzda bir ilerlemeli oyundur
  • 8-Bit Farm

    8-Bit Farm ile mükemmel bir atmosfere sahip olabiliyor ve kendi çiftliğinizi kurabiliyorsunuz.