Bitcoin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Bitcoin madenciliği (mining) yapıyoruz.

Bitcoin, Android telefonunuzda oynayabileceğiniz reflekslere dayalı bir mobil oyun. Ketchapp’ın hazırladığı oyunda sanal olarak bitcoin madenciliği yapıyoruz. Bitcoin kazandıkça bilgisayarımızın donanımını güçlendirerek kazancımızı artırıyoruz.

Mobil platformda yer alan bitcoin kazanma oyunlarından biri olmadığını söylemek gerek. 2017’de popüler olan elektronik para birimi bitcoin’i satın alacak parası olmayanlar için hazırlanmış bir nevi heves giderici oyun. Oyunda ekrana seri şekilde dokunarak bitcoin kazanıyorsunuz. Mining işlemi için gerekli olan donanımı sürekli güncellemeniz gerekiyor. Aksi halde bitcoin kazanmak çok daha fazla zaman ve efor harcamanız gerekiyor. Seviye atladıkça gerekli olan yükseltmeler için para harcamıyorsunuz.

Erkan Calp

Bitcoin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
75.5 MB DOSYA BOYUTU

Bitcoin madenciliği (mining) yaparak para paraya demiyoruz.

Bitcoin, Ketchapp’ın iPhone ve iPad’de oynanabilen bitcoin madenciliği (bitcoin mining) oyunu. Bitcoin kazanmak için sadece ekrana seri dokunmamızı isteyen oyunda seviye atladıkça kazancımız da artıyor. Refleksleri öne çıkaran eğlenceli bir mobil oyun.

Elektronik para birimi bitcoin’i gerçekte kazanamayanlar için hazırlanmış mobil oyunlardan biri Bitcoin. Ketchapp’ın olmasıyla zorluk düzeyini tahmin edeceğinizi düşündüğüm oyunda bitcoin mining ile ilgileniyorsunuz. Parmaklarınızı hızlı kullanmanız kadar donanımınızın da güncel olması önemli. Bitcoin kazandıkça bilgisayarınızın parçalarını yeniliyor, daha kısa sürede daha fazla bitcoin kazanmaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bitcoin mining

    Bitcoin mining (madencilik), sanal para birimi Bitcoin üretimi yaptığınız Android oyunu.
  • Electroneum

    Cep telefonundan kripto para madenciliği (mining) yapmanıza izin veriyor.
  • Bitcoin Billionaire

    Bitcoin Billionaire farklı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlerin mutlaka denemesi gereken strateji oyunları arasında yer alıyor.
  • CoinCap

    CoinCap uygulamasını kullanarak Bitcoin ve Ethereum gibi dijital para birimlerinin anlık değerlerini takip edebilirsiniz.
  • Binance TR

    Binance TR mobil uygulaması ile güvenli şekilde Bitcoin ve diğer kripto paralar için alım satım işlemleri yapabilirsiniz.
  • BtcTurk Pro

    BtcTurk Pro, Bitcoin ve diğer kripto para alım satımı yapabileceğiniz güvenilir uygulamalardan. BtcTurk Pro Android Google Play'de!
  • BitPay

    BitPay uygulamasıyla hızlı ve güvenli bir şekilde Bitcoin alım-satımı yapabilirsiniz.
  • CoinATMRadar

    CoinATMRadar uygulaması, dünya genelindeki Bitcoin ATM'lerini harita üzerinden sizlere sunuyor.