Bitdefender Adware Removal Tool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3,871 TOPLAM İNDİRME
44.5 MB DOSYA BOYUTU

Bitdefender Adware Removal Tool, Windows PC'nize yerleşen reklam yazılımlarını kaldırmak için kullanabileceğiniz bir güvenlik aracı.

Bitdefender Adware Removal Tool, Windows PC’nize bulaşan reklam yazılımlarını, istenmeyen araç çubuklarını ve tarayıcı eklentilerini, kötü niyetli yazılımları tespit edip kaldıran bir güvenlik aracı ve ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. Reklam yazılımları kısa bir taramanın ardından tespit ederek ortadan kaldıran bu araç kurulum gerektirmiyor.

Bilgisayarınızda reklamlar görüntülemek, Google’da arama yaparken reklam web sitelerine yönlendirmek, verileri toplamak gibi marifetleri olan ve sistemde sessiz sedasız çalışan reklam yazılımları (Adware) ile başınız dertte ise Bitdefender Adware Removal Tool’u kullanmanızı öneririm. İndirip anında kullanabileceğiniz ufak boyutlu sayılabilecek bu araç, sisteminizi otomatik olarak tarayarak herhangi bir zararlı yazılım bulduğunda sizi haberdar etmekle kalmıyor; zararlıyı sisteminizden tamamen kaldırıyor. Üstelik bunun için bilgisayarınızı yeniden başlatmaktan başka bir şey yapmanız gerekmiyor.

Windows XP’den Windows 10’a tüm Windows işletim sistemlerinde çalışabilecek şekilde tasarlanmış bir güvenlik aracı olan Bitdefender Adware Removal Tool ile sadece 3 adımda hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan reklam yazılımlarını silebiliyorsunuz. Bu noktada aracın beğendiğim bir yönünden bahsetmek istiyorum. Tarama sonucu reklam yazılımı içeren uygulamalar otomatik olarak kaldırılmıyor. Bunun yerine riskli uygulamalar bir liste şeklinde karşınıza çıkıyor ve dilediğinizi kaldırabiliyorsunuz. Bu sayede sıklıkla kullandığınız ancak reklam yazılımı olarak görünen uygulamalarınız sistemden silinmemiş oluyor.

İsteğiniz dışında bilgisayarınıza yerleşen reklam yazılımlarını bir çırpıda kaldırabileceğiniz bir araç arıyorsanız ödüllü Bitdefender teknolojisini kullanan Bitdefender Adware Removal Tool’u Windows PC’nize indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

Bitdefender Adware Removal Tool

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
615 TOPLAM İNDİRME
1.15 MB DOSYA BOYUTU

Bitdefender Adware Removal Tool, MAC'inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz etkili bir reklam yazılımı kaldırma aracı.

Bitdefender Adware Removal Tool, MAC bilgisayarınıza indirip kullanabileceğiniz reklam yazılımı kaldırma araçlarından biri ve tamamen ücretsiz. Reklam saçan yazılımları kısa bir süre içerisinde tespit ederek sisteminizin sonsuza dek kaldırabilen araç, tarayıcı ayarlarını alt üst eden Genieo ile açılır reklamlar ve görseller görüntüleyerek rahatsız eden Vsearch virüslerini silmek için de birebir.

MAC OS X 10.7 ve üzeri Intel tabanlı tüm Macintosh bilgisayarlarda çalışabilen Bitdefender Adware Removal Tool, tamamen ücretsiz geliyor ve kurulum gerektirmiyor. MAC’inizde reklam yazılımı olup olmadığını öğrenmeniz için de tek yapmanız gereken zipli dosyayı bir klasöre çıkarmak ve çalıştırmak. Taramanın ardından sisteminizde tespit edilen reklam yazılmını açıklaması ile birlikte görebiliyor ve tek tıkla kaldırabiliyorsunuz. (Kaldırmanın ardından hala sisteminizde reklam yazılımı olup olmadığını merak ediyorsanız “Search for Adware” butonunu kullanabilirsiniz.) Tabii ki kaldırma işlemine başlamadan web tarayıcınızı (Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari artık hangisi ise) kapatmanız gerekiyor ki reklam yazılımı tespit etme ve kaldırma işlemi başarı ile gerçekleştirilebilsin.

Herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmış bir arayüz ile bizleri karşılayan bu reklam yazılımı silme aracının son sürümünü yukarıdaki bağlantıdan indirmenizi tavsiye ederim. Zira sadece yeni sürümde Genieo ve Vsearch virüslerini tespit etme ve silme özelliği bulunuyor.

Reklamlardan arındırılmış tertemiz bir sisteme sahip olmak için ücretli yazılımlara / araçlara para vermeniz gerekmiyor. Bitdefender tarafından geliştirilmiş olan Bitdefender Adware Removal Tool’u MAC’inize ücretsiz indirip sistem taraması yaparak reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Junkware Removal Tool

    Bilgisayarınıza bulaşan adware ve toolbar gibi zararlı yazılımları temizlemek ve güvenliğinizi sağlamak için bu programı kullanabilirsiniz.
  • Antivirus Removal Tool

    Antivirus Removal Tool, antivirüs programlarını tamamen kaldırmanıza yardımcı olur.
  • 9-lab Removal Tool

    9-lab Removal Tool ile bilgisayarınıza sızan virüslerden kurtulabilirsiniz
  • Kaspersky Virus Removal Tool

    Kaspersky Virus Removal Tool, bedava virüs tarama ve temizleme programı, ücretsiz virüs temizleyicidir.
  • Sophos Virus Removal Tool

    Virus Removal Tool ile bilgisayarınızda bulunan virüsleri ücretsiz bir şekilde temizleyebilirsiniz.
  • Avira AntiVir Removal Tool

    Avira AntiVir Removal Tool ile sisteminizi etkileyen worm virüslerinden kurtulabilirsiniz
  • Sober Removal Tool

    Bu program symantec şirketinin yaptığı bir virüs temizleyicisidir.
  • W32.Mytob.AR@mm Removal Tool

    W32.Mytob.AR@mm virüsünü sistemden kaldırmak için Symantec tarafından geliştirilen bir araç.