Bitwarden

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Kullandığınız web siteleri ve uygulamalardaki giriş bilgilerinizi Bitwarden uygulamasında güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Web siteleri ve uygulamalara giriş bilgilerinizi sürekli unutuyorsanız, Android cihazlarınıza yükleyeceğiniz Bitwarden uygulamasını deneyebilirsiniz.

Her gün kullandığımız web siteleri ve uygulamalara giriş yaparken kullandığımız bilgileri aklımızda tutmak zorlaşabiliyor. Şifrelerin çok kolay bir şekilde ele geçirildiği şu dönemde, hesap güvenliği adına kullandığımız uzun ve karmaşık şifreleri hatırlamak ise gerçekten zahmetli olabiliyor. Bir başka güvenlik noktasında da, kullandığınız web siteleri ve uygulamalarda farklı şifreler kullanmak gerekebiliyor. İşte bu noktada işinizi kolaylaştıran Bitwarden uygulaması, hesap şifrelerinizi güvenle koruyabileceğiniz bir alanı sizlere sunuyor.

Sosyal medya uygulamaları, e-posta hesapları, banka bilgileri ve daha birçok hesabınızı ayrı ayrı klasörler oluşturarak koruma altına alabileceğiniz Bitwarden uygulaması, sıkça kullandığınız hesapları da favorilerinize eklemenize olanak sağlıyor. Çeşitli platformlarda kullanmak amacıyla rastgele ve güçlü şifreler oluşturabileceğiniz bir parola oluşturma aracı da sunan Bitwarden uygulamasını telefon, tablet, bilgisayar ve web ortamında senkronize bir şekilde kullanabilmeniz de mümkün.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dropbox Passwords

    Dropbox Passwords Android İndir: Parola yöneticisi
  • SafeInCloud

    SafeInCloud, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz parmak izi destekli parola yöneticisi.
  • RememBear

    TunnelBear'dan yüksek güvenlikli parola yöneticisi
  • McAfee True Key

    Parolalarınızı sürekli unutuyorsanız, McAfee True Key uygulamasıyla parolalarınızı kontrol altına alabilirsiniz.
  • Avast Passwords

    Avast Passwords, Android cihazlarınızda ücretsiz kullanabileceğiniz güvenli parola yöneticisi.
  • B-Folders Password Manager

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir parola yöneticisi uygulamasıdır.
  • Kaspersky Password Manager

    Kaspersky Password Manager, çevrimiçi hesaplarınızı tek bir güvenli alanda toplayan ücretsiz ve pratik bir parola yöneticisi.
  • Görev Yöneticisi

    Android için Görev Yöneticisi uygulaması, telefonunuzda sonlandırmak istediğiniz uygulamaları durdurmanızı sağlayan bir araçtır.