Bkav RootFreeze Virus Remover

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
613 TOPLAM İNDİRME
0.19 MB DOSYA BOYUTU

Bkav RootFreeze Virus Remover, bilgisayarınızı RootFreeze adı verilen virüsten koruyan başarılı bir antivirüs programıdır.

Son derece güvenilir ve sezgisel bir yazılım olan Bkav RootFreeze Virus Remover, son zamanlarda adından sıkça söz edilen ve yeni bir virüs türü olan RootFreeze virüsünü bilgisayarınızdan silmeniz için kullanabileceğiniz güçlü bir antivirüs programıdır.

Tamamen sabit diskinizi donduran ve işlem yapmanızı engelleyen bir kötü amaçlı yazılım türü olan RootFreeze, aynı zamanda diğer anti-virüs programlarının çalışmalarını da engelleyerek kendisini gizlemeyi başarabilir.

Sabit diskiniz üzerine istediği yazılımları kurabilen, istediği yazılımları iptal eden, internet üzerinden program indiren ve daha birçok kötü yanı bulunan bu virüsten kurtulmak için Bkav RootFreeze Virus Remover'ı kullanabilirsiniz.

Eğer bilgisayarınız üzerinde RootFreeze adlı virüsün bulunduğundan şüpheleniyorsanız, zaman kaybetmeden Bkav RootFreeze Virus Remover'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USB Virus Remover

    USB Virus Remover ile harici belleklerinizdeki virüslerden kurtulabilirsiniz
  • Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover

    Autorun, .lnk,shortcut,etc usb virus remover ile
  • Autorun Shortcut USB Virus Remover

    Autorun Shortcut USB Virus Remover ile USB belleklerinizdeki virüsleri temizleyebilirsiniz
  • Thriller Virus Remover

    Ufak boyutuyla dikkat çeken bu virüs silme programı, USB belleklerdeki rahatsız edici kısayolları ve zararlı yazılımları yok ediyor.
  • Antivirus Remover

    Antivirus Remover programını kullanarak bilgisayarınızdaki antivirüs programlarını en etkili şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Autorun Virus Remover

    Autorun Virus Remover, autorun/autorun.inf virüslerini silmek veya engellemekiçin geliştirilen bir güvenlik yazılımıdır.
  • Autorun File Remover

    Autorun File Remover otomatik başlat virüsünden kurtulabilirsiniz
  • Trojan Remover

    Trojan Remover: Windows bilgisayarlar için trojen temizleme/kaldırma programı.