BlackBerry Universal Search

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
5.8 MB DOSYA BOYUTU

BlackBerry Universal Search, Android cihazınızda bütün verileri aramanıza olanak tanıyan başarılı bir uygulamadır.

BlackBerry Universal Search, Android işletim sistemine sahip BlackBerry cihazınızda kullanabileceğiniz harika bir yardımcı araç. Cihazınızda varolan tüm öğeleri kolaylıkla bulmanıza olanak sağlıyor ve acil durumlarda imdadınıza yetişerek sizleri karmaşık aramalardan kurtarıyor.

Diyelim ki acil bir arama yapmanız gerekiyor. Bu işlemi yapmak için 'Annem'i ara' diyerek hiçbir çaba sarfetmeden aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Bunların yanında kişiler, takvim, BlackBerry Hub e-postası, belgeler ve ortam dosyalarına da basit bir anahtar kelime girişi yaparak kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yine bir örnekle pekiştirecek olursak, size bir e-posta gelmiş olsun ve bu e-postada 'teknoloji' ile ilgili bir yorum yapılmış olsun. BlackBerry Universal Search'ü kullanarak 'teknoloji' yazıyorsunuz ve anında karşınıza o e-posta geliyor. Filtreleme özelliğiyle de bulunan sonuçlar birbiriyle karışmıyor. Tüm işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde halletmeniz bu kadar kolay.

Ayrıca bu uygulamanın aradığınız bilgileri cihazınızda bulamadığınız taktirde uzaktan arama imkanı verdiğini de belirtelim. Böylelikle global arama sonuçları da elinizin altına gelmiş oluyor. Eğer bir Android işletim sistemine sahip BlackBerry kullanıcısıysanız BlackBerry Universal Search'ü ücretsiz olarak edinebilirsiniz.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Universal Copy

    Universal Copy, yazı kopyalamaya izin vermeyen uygulamalardan metni kolaylıkla almanıza imkan tanıyor.
  • Easy Universal TV Remote

    Easy Universal TV Remote uygulaması sayesinde internet bağlantısı olan televizyonlarınızı mobil cihazınızdan kontrol edebilirsiniz.
  • SURE Universal Remote

    SURE Universal Remote, televizyon izlerken kanalı kumanda yerine akıllı telefonunuzla değiştirmenizi sağlayan ücretsiz bir Android kumanda uygulaması.
  • Universal TV Remote

    Universal TV Remote, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak televizyonlarınızın kontrolünü sağlayabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • BlackBerry Keyboard

    BlackBerry Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi bir klavye uygulamasıdır.
  • Voice Search

    Voice Search, Android cihazınız üzerinde ve internette konuşarak aramalar yapabileceğiniz oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • Google Search

    Google'ın Android cihazlar için geliştirdiği resmi arama uygulaması Google Search ile daha hızlı arama yapabilirsiniz.
  • Hotel Search HRS

    Hotel Search HRS, tatil veya iş amaçlı olarak yapacağınız seyahatlerde istediğiniz ve size en uygun oteli bulmanızda yardımcı olacak olan ücretsiz Android uygulamasıdır.