Blackout Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık bir atmosferde hayatta kalmaya çalışacağız.

Karanlık bir dünya da hayatta kalmak hiç bu kadar zor olmamıştı.

Mobil oyunculara rol oyunu olarak sunulan ve gerilimin tavan yaptığı bir dünyaya ev sahipliği yapan Blackout Age nihayet lansmanını tamamladı.

Hem Android hem de iOS platformunda oyunculara aksiyonu ve gerilimi iç içe sunan Blackout Age’de oyuncular karanlık bir şehirde hayatta kalmanın yollarını arayacak, bu sırada da onlarca farklı tehlike ile de karşı karşıya gelecekler.

Gerçek bir haritaya ev sahipliği yapan oyun da oyuncular sığınaklar bulacak, vahşi uzaylıları avlamaya çalışacak, birbirinden farklı silahlar üretecek, gerçekçi görevleri başarmaya çalışacaklar.

Gerçek coğrafi konumlardan faydalanılan yapım içerisinde oyuncular mevcut karakterlerini geliştirerek onu daha etkili bir hale getirebilecek, onlarca farklı tehlikeye karşı daha güçlü bir şekilde karşı koyabilecekler.

Stratejik oynanışı ile oyuncuları tatmin eden başarılı rol oyunu kitlesini artırmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Blackout Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
144.7 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık bir atmosferde hayatta kalmaya çalışacağız.

Datastrophic Games’in ellerinden çıkan ve oyuncuların iliklerine kadar gerilimi hissettiren Blackout Age nihayet lansmana çıktı.

Mobil platformda rol oyunları arasına katılan ve kısa sürede 100 binden fazla oyuncuya ulaşmayı başaran Blackout Age hem ülkemizden hem de dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip.

Karanlık ve bir o kadar da tehlikeli bir dünyayı karşımıza çıkaran Blackout Age’de hayatta kalmaya çalışacak bu süreç içerisinde de onlarca farklı tehlike ile karşı karşıya geleceğiz.

Oynaması ücretsiz olarak hem Android platformunda hem de iOS platformunda lansmana çıkan yapım da oyuncular sığınakları keşfedecek, kendilerini korumak için silahlar üretecek, uzaylıları avlayarak hayatta kalmaya çalışacaklar.

Zengin yapısı ile şuana kadar oyuncuları tatmin etmeyi başaran başarılı rol oyunu, her kitleden oyuncu tarafından oynanabiliyor.

Eşsiz özelliklere sahip savaşçıların da yer aldığı yapım da oyuncular karakterlerini geliştirerek daha etkili bir hale getirebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Across Age 2

    İlginç yaratıklarla mücadele ederek zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.