Blade Waltz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Blade Waltz mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Blade Waltz güzel grafikleri ile dikkat çeken aksiyon RPG türünde bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Blade Waltz'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Büyülü güçlerin ve korkunç canavarların hüküm sürdüğü bu dünyada kötülükle savaşan kahramanları kontrol ederek dünyayı kurtarmak için mücadele ediyoruz. Oyunda sadece bir kahraman kontrol etmiyoruz. Blade Waltz bize 3 farklı kahramanı aynı anda kontrol etme imkanı veriyor.

Blade Waltz'daki kahramanlarımız farklı oyun yapılarına ve yeteneklere sahipler. Bu kahramanlar arasında geçiş yapabilmemiz de oyuna zenginlik kazandırıyor. Oyunda görevleri tamamladıkça ve düşmanları yok ettilkçe tecrübe puanı kazanabiliyor ve kahramanlarımızı geliştirebiliyoruz. Kullandığımız silah ve zırhları da geliştirebilmemiz mümkün. Oyun içerisindeki zindanlarda bölüm sonu canavarlarıyla savaşabilir ve değerli ödüller kazanabilirsiniz.

Blade Waltz'ta yer alan gerçek zamanlı savaş sistemi kombolar üzerine kurulu. Özel yeteneklerinizi kullanarak düşmanlara daha yüksek hasar verebiliyorsunuz. Oyun kontrollerinin kolay olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Blade Waltz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Blade Waltz ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir rol yapma oyunu

Blade Waltz eğer fantastik hikayelere sahip olan rol yapma oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil aksiyon RPG oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blade Waltz'da büyülü bir dünyaya konuk oluyoruz ve korkunç yaratıklarla yüzleşerek kötülüğe karşı savaşıyoruz. Blade Waltz bize tek bir kahraman yerine birden fazla kahramanı kontrol etme imkanı veriliyor. Kahramanlarımızla birlikte karanlık zindanlara dalarak bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyoruz ve büyülü silah ve zırhları yağmalayabiliyoruz.

Blade Waltz bize aynı anda 3 kahramanı birden kontrol etme imkanı veriyor. Bu kahramanlar arasında geçiş yapıyor olabilmemiz oyuna dinamik bir yapı kazandırıyor. Oyundaki görevleri tamamladıkça kahramanlarımız seviye atlayarak yeni yetenekler kazanabiliyor. Kullandığımız silahları ve zırhları geliştirebilmemiz de mümkün.

Blade Waltz oldukça güzel grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan Blade Waltz zengin içeriğiyle size uzun süren bir eğlence sunacak.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blade Runner 2049

    Blade Runner 2049 mobilde!
  • Phantom Blade

    Phantom Blade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Monster Blade

    Monster Blade, vahşi canavar ve ejderhalarla savaştığınız 3 boyutlu etkileyici bir Android oyunudur.
  • Blade Bound

    Onlarca farklı savaş kahramanından yararlanarak aksiyon dolu RPG savaşlarına katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Demon Blade

    Sürükleyici bir samuray dünyasına dahil olacağız.
  • Immortal Blade

    PvP savaşlarına katılacak, patron savaşçıları etkisiz hale getireceğiz.
  • Final Blade

    Karakterlerini topla ve savaşa dahil ol.
  • Blade Bound: Hack'n'Slash of Darkness Aksiyon RPG

    Farklı savaş stilleri oluşturabileceğiniz ve onlarca farklı karakteri kullanarak aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.