Blades of Brim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Blades of Brim, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynanabilecek aksiyonu yüksek sonsuz bir koşu oyunudur.

Blades of Brim, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilen bir koşu oyunudur. Subway Surfers oyununun yaratıcılarının elinden çıkan Blades of Brim, sizi birbirinden eğlenceli maceraların arasına sokacak.

Subway Surfers'ın yaratıcıları tarafından geliştirilen ve tamamen ücretsiz olan Blades of Brim oyununda yıkılmak üzere olan bir krallığı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Krallığı kurtarmak için krallığın etrafındaki yolları geçmeli ve aynı zamanda da karşınıza çıkan canavarları alt etmelisiniz. Sonsuz koşu olarak oynanan oyunda aksiyon ve maceranın sonu gelmiyor. Kahramanın karşısına yıkan duvarlardan atlayın, canavarları alt edin ve krallığı yeniden inşa edin. Farklı kahramanların da yer aldığı Blades of Brim oyununda zamanlarınız da çok eğlenceli geçecek. Ayrıca Subwey Surfers'tan tanıdığımız Jake bu oyunda da karşımıza çıkıyor. Oyunda ilerledikçe kahramanımızı koruyacak zırf, miğfer gibi savaş itemlerinin kilitlerini açabiliyoruz.

Oyunun Özellikleri;

  • Destansı oyun kurgusu
  • Farklı kahramanlar
  • Farklı itemler
  • Sonsuz koşu
  • Bitmek bilmeyen macera

Blades of Brim oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Blades of Brim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME
86.2 MB DOSYA BOYUTU

Blades of Brim, Subway Surfers yapımcılarının yeni mobil oyunudur

Blades of Brim eğer Subway Surfers oynadıysanız ve hoşunuza gittiyse size daha fazla eğlence sunabilecek bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blades of Brim'de canavarlar tarafından istila edilen bir krallığın son umudu olarak seçilen bir kahramanı yöneterek maceraya atılıyoruz. Bu krallığı kurtarmak için krallığın dört bir yanını gezmemiz ve bütün canavarları yok etmemiz gerekiyor. Kahramanımız bu iş için dev kılıcını yanına alıyor ve yola koyuluyor. Biz de ona bu macerasında eşlik ederek serüvene ortak oluyoruz.

Blades of Brim, Subway Surfers yapımcılarının yayınladığı bir başka sonsuz koşu oyunu. Bu güzel görünümlü ve renkli oyunun Subway Surfers'tan farkı ise bir sonsuz koşu oyunu ve aksiyon oyunu karışımı olması. Oyunda kahramanımız sürekli koşarken onu yönlendiriyor ve karşısına çıkan duvarlardan kaçmasını, çukurların üzerinden atlamasını sağlıyoruz. Bu işi yaparken bir yandan kılıcımızı kullanarak da canavarlarla savaşıyoruz. Canavarları yok etmek için doğru zamanda onlara doğru hamle yapmamız gerekiyor. Eğer zamanlamamız yanlış olursa canavarlar bize saldırıyor ve canımız azalıyor.

Blades of Brim'de bize farklı kahraman seçenekleri de sunulmakta. Bu kahramanların arasında Subway Surfers'ın ana kahramanı Jake de yer alıyor. Oyunda ilerledikçe kazandığımız altınla yeni kahramanların ve kahramanlar için kullanabileceğimiz gösterişli zırhların kilidini açabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Dynasty Blades

    Dynasty Blades, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • The Elder Scrolls: Blades

    Ödüllü Skyrim'in yaratıcılarından yepyeni birinci şahıs rol yapma oyunu
  • Anger of Stick 5 APK

    Anger of Stick 5 APK, şehri zombilerden kurtardığınız mobil için popüler çöp adam oyunu.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Shadow of Death APK

    Shadow of Death APK, gölge savaşçıları yönettiğiniz karanlık temalı aksiyon rpg oyunu. Shadow of Death Darkness APK internetsiz oynama seçeneğiyle sizlerle!
  • Edge of Reality: Ring of Destiny

    Edge of Reality: Ring of Destiny, Android işletim sistemi kullanan cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında