Blast Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Ateş etmeyle uçmayı birleştiren süper eğlenceli bir mobil oyun

Blast Valley, Voodoo’nun ateş etme ile uçma oyunlarını birleştiren yepyeni bağımlılık yapan oyunu. Sadece Android platformunda 1 milyon indirmeyi geçen oyunda dağlardan başka hiçbir şeyin olmadığı alanlarda silahınızla atışlar yaparak uçmaya çalışıyorsunuz. Silahla ateş ederek uçmak saçma gelse de oyun belli bir noktadan sonra sarmaya başlıyor ve zor bırakıyorsunuz.

Mobil platforma çıkardıkları her oyunları kısa sürede milyonlara ulaşan popüler geliştirici Voodoo, ateş etmeli oyunlarla uçma oyunlarını harmanlayan bir yapımla karşımızda. Blast Valley adını taşıyan oyunda silahınızla sıkarak mümkün olduğunca yükseğe uçmaya çalışıyorsunuz. Silahınız dağlar üzerinde sekerek hızla ilerlerken size sadece kritik noktalarda ekrana dokunmak kalıyor. Belli sayıda merminiz var ancak güçlendiricilerle silahınızı geliştirme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Blast Valley

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
148.6 MB DOSYA BOYUTU

Ateş ederek uçuyorsunuz.

Blast Valley, Voodoo’un olmasıyla öne çıkan ateş etmeli uçma oyunu. Bomboş arazide sürekli sıkarak mümkün olduğunca uzun mesafe uçmaya çalıştığınız bu ilginç oyunda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İlginç şekilde kısa sürede kendisine bağımlı yapan oyun, internetsiz oynama seçeneğiyle geliyor ve tamamıyla ücretsiz.

Arkadaşınızı beklerken, durakta otobüs beklerken, toplu taşımada veya misafirlikte iPhone’unuzda açıp keyifle oynayacağınız vakit geçirmelik, zaman öldürmelik beceri oyunlarından biri Blast Valley. iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan oyun, ateş etme ile uçma oyunlarını birleştiriyor. Ekrana dokunarak ilk atışınızı yapıyor ve sonrasında ateş ederek uçuyorsunuz. Merminiz sınırlı; dolayısıyla uçarken gelişigüzel sıkarsanız kısa sürede oyun sonlanıyor. Yükseltme seçenekleriyle silahınızı daha da güçlendirme şansınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dash Valley

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Wall Blast

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Bike Blast

    Bike Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bisiklet oyunu.
  • Blossom Blast Saga

    Blossom Blast Saga, popüler oyun geliştirici King'inoyunculara sunduğu en yeni ve eğlenceli Android eşleştirme oyunu.
  • Monument Valley

    Mimari paradokslar içinde yolunu bulmaya çalışan bir prensesi yönetirken sadece bir oyun oynamayacaksınız, tam anlamıyla kendine has bir tecrübe yaşayacaksınız.
  • Popcorn Blast

    Popcorn Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.