Blendoku 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Blendoku 2 zorlu ve eğlenceli bir renk bulmacası oyunudur

Blendoku 2 oldukça ilginç bir oyun yapısına sahip olan ve renkleri konu alan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu olan Blendoku 2, alıştığımız klasik renk eşleştirme oyunlarından bir hayli farklı bir yapıya sahip. Oyunda temel olarak renkleri birbirleriyle bağlantılı olacak şekilde birleştirmemiz gerekiyor. Oyun tahtasında bize farklı renkler sunuluyor. Bu renkler açık ve koyu tonlar şeklinde. Yapmamız gereken şey ise bu renkleri açıktan koyuya veya koyudan açığa doğru anlamlı olacak şekilde birleştirmek.

Blendoku 2'de başlangıçta oyun kolayken bölümler ilerledikçe bizden daha çok rengi birleştirmemiz isteniyor. Bazı bölümlerde bize kılavuzluk etmesi için çeşitli resimler de sunulabiliyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabilir, dilerseniz multiplayer modunda diğer oyunculara ve arkadaşlarınıza karşı oynayabilir ve daha heyecanlı bir oyun tecrübesi yakalayabilirsiniz.

Blendoku 2 yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

Blendoku 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Blendoku 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunudur

Blendoku 2 içerisinde zorlu bulmacalar içeren ve kendine has bir oyun mantığına sahip olan bir mobil renk eşleştirme oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Blendoku 2'de bizi klasik renk eşleştirme oyunlarından bir hayli farklı bir oyun tecrübesi bekliyor. Blendoku 2'deki temel amacımız farklı renklerin farklı tonlarını anlamlı ve mantıklı bir şekilde birleştirmek. Her bölümde bize oyun tahtası üzerinde farklı renklere ait farklı renk tonları sunuluyor. Bu renk tonlarını işaretli alanlar içerisinde yerleştirirken birbirleriyle bağlantılı olmalarına dikkat ediyoruz. Renkleri koyudan açığa doğru ya da açıktan koyuya doğru dizmemiz gerekmekte.

Blendoku 2'de işler ilk bölümlerde kolayken bölümleri geçtikçe bize birleştirmemiz için daha çok renk veriliyor ve işler karışıyor. Bazı bölümde bize renk geçişleri konusunda kılavuzluk yapan resimler de sunulmakta. Oyunu dilerseniz tek başınıza, dilerseniz multiplayer modunda diğer oyunculara karşı oynayabilmeniz mümkün. Oyunun multiplayer modu Blendoku 2'yi daha da heyecanlı hale getiriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blendoku

    Blendoku ücretsiz olarak satın alabileceğiniz ve renkleri dizmeye dayalı bir bulmaca oyunudur.
  • 2 For 2 (2 Kere 2)

    Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Make It Perfect 2 APK

    Make It Perfect 2 APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Her yaşa uygun olan bulmacaları çözün, nesneleri birleştirin ve rahatlatıcı müzikler eşliğinde eğlenceli bir deneyim yaşayın!
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Spot The Differences 2

    Spot The Differences 2, aynı gibi gözüken ama ufak farklar içeren 2 sahne üzerindeki farkları bulmaya çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • KAMI 2

    KAMI 2, geometrik şekillerle karşı karşıya geldiğiniz zorlu Android bulmaca oyunu.