BlendPic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf uygulamasıdır.

BlendPic, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz başarılı bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Sıradan fotoğraf düzenleme uygulamalarından sıkıldınız mı? Artistik fotoğraflar mı oluşturmak istiyorsunuz? BlendPic tam size göre.

Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz, diğerleri arasında anında kendini gösteren fotoğraflar yaratmak istiyorsanız iki farklı fotoğrafı birleştirip tek bir fotoğraf haline getireceğiniz bu uygulamayı beğeneceksiniz.

Uygulamanın amacı iki farklı fotoğrafı bir araya getirerek yeni bir fotoğraf yaratmak. Fakat bunu yaparken ikisi de sırıtmayacak ve farklı fotoğraflar gibi görünmeyecek. Kısaca bu uygulama ile çoklu pozlama yöntemiyle çekilmiş gibi fotoğraflar yaratabileceksiniz.

Uygulama içerisinde kullanabileceğiniz 50'den fazla materyal bulunuyor. Ayrıca pek çok birleştirme stili ve efekti de sizleri bekliyor. Şeffafklık derecesini de kendiniz ayarlayabiliyor ve böylece fotoğrafın her şeyini siz belirleyebiliyorsunuz.

Hazırladığınız fotoğrafları anında Facebook, Instagram gibi sosyal ağlarda paylaşabilme şansına da sahipsiniz. Eğer siz de değişik fotoğrafçılık uygulamalarını seviyorsanız, BlendPic'i indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

BlendPic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
13.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz fotoğrafçılık uygulamasıdır.

Sıradan fotoğraf filtrelerinden ve standart fotoğraf düzenleme uygulamalarından sıkıldıysanız ve yaratıcılığınızı konuşturacak, değişik, alternatif ve orijinal bir fotoğraf düzenleme uygulaması istiyorsanız BlendPic tam da aradığınız uygulama olabilir.

BlendPic ile iki farklı fotoğrafı kullanarak çoklu pozlama yöntemiyle çekilmiş gibi fotoğraflar yaratabilmeniz amaçlanmış. Birbirinden farklı iki fotoğrafı bir araya getirip üstüte koyarak birleştirdiğinizde sırıtmayacak şekilde iki fotoğrafı birleştirebilir ve bambaşka yeni bir fotoğraf ortaya çıkarabilirsiniz.

Normalde çoklu pozlama yöntemini kullanmak için profesyonel kameralara ihtiyaç varken bu uygulama ile öyle bir ihtiyacınız kalmıyor. Uygulamada kullanabileceğiniz 18 farklı efekt ve materyal bulunuyor. Yine fotoğrafların şeffaflık ayarını da kendiniz istediğiniz gibi düzenleme şansına sahipsiniz.

Yarattığınız fotoğrafları Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarında anında paylaşabileceksiniz. Eğer siz de orijinal bir fotoğraf düzenleme uygulaması arıyorsanız, bu uygulamaya göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında