BlindID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
8,189 TOPLAM İNDİRME

BlindID, 45 saniye süren anonim görüşmeler yapabildiğiniz sosyal ağ uygulaması.

BlindID, Android platformundaki sayısız anonim sohbet etme uygulaması arasından özel bilgileri istememesi, konuşma süresini sınırlaması, farklı dillerde konuşmaya imkan vermesiyle ayrılıyor. Uygulamayı açtığınızda sadece “ara” butonuna dokunarak rastgele bir kişiyle 45 saniye süren sohbete başlıyorsunuz. Bu kadar kısa sürede ne anlatacağınız tamamen size kalmış.

Telefon numaranız, yaşınız, adınız kısacası kişisel bilgilerinizi paylaşmadan uygulamayı kullanan kişilerle ücretsiz telefon görüşmelerine katıldığınız eşsiz bir uygulama BlindID. Uygulamanın arayüzü oldukça sade; öyle ki arama yapma ve gelen aramayı cevaplama dışında buton haricinde beğen var. Beğen özelliği sayesinde aynı kişiyle tekrar konuşma şansınız olabiliyor.

Türkçe, İngilizce, Almanca hangi dilde isterseniz kısa süreliğine anonim telefon görüşmeleri yapabildiğiniz uygulamada konuşmasından rahatsız olduğunuz kişileri raporlama şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

BlindID

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
393 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

BlindID, hiç tanımadığınız kişilerle 45 saniye süreliğine anonim olarak sohbet edebildiğiniz farklı bir uygulama.

BlindID, iOS platformunda karşılaştığım en ilginç sosyal ağ uygulaması. Telefon numarası, profil fotoğrafı, cinsiyet kısacası hiçbir bilginizle ilgilenmeyen uygulama, hiç tanımadığınız biriyle 45 saniye süreliğine anonim olarak sohbet etme imkanı veriyor. Her seferinde farklı bir kişi telefonunuza çıkıyor.

iOS platformunda ücretli – ücretsiz istemediğiniz kadar anonim yani kimliğinizi açığa çıkarmadan sohbet edebildiğiniz uygulama mevcut ancak BLINDID hiçbirine benzemiyor. Facebook hesabınızla ücretsiz kayıp olup profil oluşturmadan doğrudan kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Uygulamada sadece arama yapmak ve gelen aramayı cevaplamak için kullanabildiğiniz tek bir buton var. Ne arayan kişiyi ne de kimi aradığınızı asla bilmiyorsunuz. Sohbet etmek için 45 saniye süreniz var. Bu süre sonunda karşılıklı beğenme durumu olursa o kişiyle tekrar görüşebiliyorsunuz.

Tamamıyla anonim sohbet ettiğiniz sosyal ağ uygulamasında sohbet dilini de seçebiliyorsunuz. Türkçe, İngilizce, Almanca hangi dilde sohbet etmek istiyorsanız seçme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.