Blinkist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
4.1 MB DOSYA BOYUTU

Blinkist uygulaması ile Android cihazlarınızdan kolayca kitaplardaki bilgelik dolu alıntılara ulaşabiliyorsunuz.

Blinkist uygulaması, evde, yolda, iş yerinde veya herhangi bir mekanda bilgece metinler okumak ancak bunu yaparken vaktini en verimli şekilde değerlendirmek isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve Android cihaz sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Hem iyi tasarlanmış arayüzü hem de bol içerik miktarı sayesinde uygulamayı kullanırken herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Uygulama içerisinde pek çok kitaptan alınmış ve değerli düşünceler içeren bölümler yayınlanıyor ve bu bölümler sadece bir kaç dakika içerisinde okunabiliyor. Profesyonel editörler tarafından tespit edilen ve uygulamaya eklenen bu metinlerin, alındıkları kitapların en değerli görülen bölümleri olması nedeniyle çöp içerikler okumadığınızdan emin olabiliyorsunuz.

Blinkist'in içerisinde pek çok farklı kategori yer alıyor ve bu kategoriler sayesinde sadece istediğiniz konu başlıklarına dair içerikleri okuyabiliyorsunuz. Dolayısıyla ilgilenmediğiniz ya da sıkıcı bulduğunuz tüm konulardan kolaylıkla kurtulabiliyor, vakit kaybetmeden kişisel gelişiminize devam edebiliyorsunuz.

Kategorik içeriklerin yanında ünlü küratörlerin önerdikleri özel içeriklere de erişim sağlayabiliyorsunuz. Bu içerikler alanlarında ünlü ve bilgili kişiler tarafından paylaşıldıkları için oldukça güzel bir deneyim filtresinden geçmekteler. Eğer kısıtlı vaktiniz varsa ancak bilgi düzeyinizi arttırmak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Blinkist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
19.3 MB DOSYA BOYUTU

Blinkist uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan kitaplardaki bilgelik dolu alıntılara ulaşabiliyorsunuz.

Blinkist uygulaması, iPhone ve iPad sahiplerinin her an her yerde okuyabilecekleri ve kitaplardan alınmış bilgelik dolu sözleri bir araya getiren ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı ve bilhassa kitap okumaya vakti olmayan ancak onlardan elde edinilebilecek bilgilere erişmek için kullanılabiliyor. Hem kolay kullanımı hem de sorunsuz yapısıyla dikkatleri çeken uygulama, Türkçe desteği sunmuyor ancak İngilizce'si ve Almanca'sı olan takipçilerimiz kolaylıkla kullanabilirler.

Uygulamada devamlı olarak çeşitli kitaplardan alıntılar yayınlanıyor ve bu alıntıları istediğiniz zaman kolaylıkla okuyabiliyorsunuz. Alıntıların özel olarak seçilmesi ve işe yarar bilgiler içermeleri sayesinde sadece bir kaç dakikada bilmediğiniz çok şey öğrenebiliyorsunuz.

Blinkist'in okuma, alıntı bulma sistemleri oldukça güzel ve etkili çalışır halde hazırlanmış. Bu nedenle ortam farketmeksizin yazıların okunması mümkün hale geliyor. Ayrıca sevdiğiniz kategorilerdeki içeriklere ulaşabilmeniz için pek çok farklı kategori uygulama içerisinde hazır olarak geliyor. Bu kategorilerin altında bulunan alıntıların hepsi de o kategoriye uygun olarak hazırlanmış kitaplardan alınmış durumda.

Uygulamada bazı küratörler de mevcut ve onların özel olarak gerçekleştirdikleri seçimlere erişebildiğiniz için kategori bazlı aramalar yerine bu kişilerin bireysel önerilerine de göz atabiliyorsunuz. Vakti dar ancak öğrenmek istediği şeyler çok olan kullanıcıların kesinlikle denemeleri gerekenler arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.
  • edureka

    Çevrimiçi kurs ve eğitim içeriklerine ev sahipliği yapan eureka, milyonlarca kullanıcıya sahip.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.