BLINQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
491 TOPLAM İNDİRME

BLINQ uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sohbet ettiğiniz kişilerin sosyal ağ bilgilerine kolayca erişin.

BLINQ uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının oldukça ilginç bulacakları sosyal ağ uygulamaları arasında yer alıyor ve Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Hangouts, Skype ve Instagram gibi diğer ağ kullanıcılarının kişi bilgilerine dair ihtiyaçlarını oldukça azaltacaktır. Uygulamanın temel özelliklerine geçmeden önce ücretsiz olduğunu ve çok yönlü bir uygulama olmasına rağmen olabildiğince sade bir şekilde sunulduğunu da belirtmek gerek.

Yukarıda saydığınız uygulamaların mesajlaşma bölümlerine girdiğinizde, BLINQ küçük beyaz bir nokta olarak karşınıza çıkacaktır ve bu nokta sayesinde o an iletişimde olduğunuz kişilerin o sosyal ağda son gerçekleştirdiği işlemlere göz atabiliyorsunuz. Böylece sohbet ettiğiniz kişiye dair çok daha fazla bilgiyi profil profil gezmeden elde edebiliyorsunuz.

Bilhassa çok yakından tanımadığınız ancak sohbet etmeniz gereken kişilerle iletişime geçtiğinizde işinize yarayan uygulama, o kişilerin profil bilgilerinden tutun da en son gerçekleştirdikleri durum güncellemelerine, fotoğraf ve video paylaşımlarına kadar detaylı bilgiler verebiliyor. Fakat tabii ki internet bağlantınızın bu esnada aktif olması gerekiyor. Dolayısıyla offline mesaj gönderme özelliğinden faydalanırken en son bilgileri alma ihtimaliniz düşecektir.

Sık sık iletişim uygulamalarını kullanan ve yeni insanlarla etkileşime geçenlerin severek kullanacakları bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

BLINQ

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME

BLINQ, arkadaş bulmanıza yardımcı olan sosyal ağ uygulamaları arasında.

BLINQ, çekingen kişilerin arkadaş bulmalarına yardımcı olan sosyal ağ uygulamaları arasında.

Facebook hesabınızı bağlayarak hızlıca üye olup faydalanabileceğiniz arkadaşlık uygulaması oldukça pratik kullanım sunuyor. Profilinizi tamamladığınızda kişiler listeleniyor ve ortak ilgi alanınız olan kişilerle doğrudan sohbet etmeye başlayabiliyorsunuz. Eğer ortak hiçbir yönünüz yoksa profil kartı altında çıkan seçeneklerden “HI”a dokunarak selam mesajı gönderiyorsunuz. Karşı taraf ta aynısını yaptığında sohbet ortamı doğuyor.

Uygulama gittiğiniz mekanda sizin gibi arkadaş arayan kişileri öneriyor. “HI” ile selam mesajı gönderebiliyor, “BYE” ile ilgilenmediğinizi belirtiyorsunuz. Kafe, bar, gece kulübü gibi arkadaş arayan kişilerin sıklıkla gittiği mekanları, buralardaki doluluk oranını harita üzerinden gösteren uygulama bu yönüyle benzerlerinden ayrılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drunk Locker

    Drunk Locker, alkol içip ortamlara akacağınız gecelerde, sosyal medya hesaplarınızdan ertesi gün sizi utandıracak paylaşımlar yapmamanız için geliştirilen sosyal medya uygulamaları engelleme uygulaması.
  • Cuma Mesajları

    Cuma Mesajları, adından da anlayacağınız üzere cuma günlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile paylaşabileceğiniz güzel sözler ve mesajlar bulmanızı sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • SLOWLY

    Mektuplaşmayı özleyenler için birebir
  • Quandoo

    Quandoo, güzel bir restoran bulup rezervasyon yapabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulaması.
  • 9GAG

    9GAG, popüler mizah sitesinin Android uygulaması.
  • eSöz

    Sosyal medya profillerinizde ve sevdiklerinizle birbirinden güzel sözler paylaşmak istiyorsanız, eSöz uygulamasını indirebilirsiniz.
  • Mekan.com

    Mekan.com uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak kolayca mekanlar bulabilir, yorumlayabilir, puan verebilirsiniz.
  • Life360

    Life360 uygulamasını kullanarak, Android cihazlarınızdan diğer aile bireyleriniz ile kolayca iletişim kurabilir ve nerede olduklarını öğrenebilirsiniz.