Blitzcrank's Poro Roundup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,277 TOPLAM İNDİRME

Blitzcrank's Poro Roundup ilerlemeli bir mobil aksiyon oyunudur

Blitzcrank's Poro Roundup bilgisayarlarda bir hayli popüler olan League of Legends oyununun geliştiricisi Riot Games tarafından oyun severlerin beğenisine sunulan side scroller türünde, yani ilerlemeli bir aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blitzcrank's Poro Roundup, League of Legends Arcade kutlamaları nedeniyle geliştirilmiş bir oyun. Bu nedenle oyun sadece 21 Eylül 2015 tarihine kadar indirilebilecek. Blitzcrank's Poro Roundup'da ana kahramanımız birçok oyuncunun gönlünü kazanmış olan robotik golem Blitzcrank. Oyunun hikayesi Blitzcrank'ın sevimli dostları olan poroların Naron Nashor tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Her ne kadar bir robot olsa da güzel bir kalbi varmışçasına hareket eden kahramanımız dostlarını kurtarmak için harekete geçerek maceraya atılıyor. Biz de kahramanımıza eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

Blitzcrank's Poro Roundup'da temel amacımız poroları, Baron Nashor onları midesine indirmeden kurtarmak. Oyunda Blitzcrank süreki koşarken onu yönlendiriyoruz ve düşmanlarını durdurmaya çalışıyoruz. Bir yandan da bizi kovalayan dev yaratıktan kaçmaktayız. Bu maceramızı 11 seviye boyunca devam ettirirken 4 farklı LoL şampiyonu ile oyunu oynayabilmemiz mümkün. Kahramanlarımız için farklı güçlendirme seçenekleri ve kostümler oyun içerisinde bizi bekliyor.

8 bit renkli grafiklere sahip olan Blitzcrank's Poro Roundup hızlı ve eğlenceli bir arcade oyun olarak tanımlanabilir.

Can Erdil Şentürk

Blitzcrank's Poro Roundup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
655 TOPLAM İNDİRME

Blitzcrank's Poro Roundup ücretsiz bir mobil aksiyon oyunudur

Blitzcrank's Poro Roundup, League of Legends kahramanlarını mobil cihazlarınıza taşıyan ve bolca eğlence sunan bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir side scroller olan Blitzcrank's Poro Roundup, Riot Games'in düzenlemiş olduğu League of Legends Arcade kutlamalarına özel olarak geliştirilmiş ve sınırlı bir süre içerisinde indirilebilecek bir oyun. 21 Eylül 2015 tarihine kadar indirilebilecek olan Blitzcrank's Poro Roundup'da robotik golem kahramanımız Blitzcrank'ın serüvenine tanık oluyoruz. Oyunda bütün olaylar Blitzcrank'ın sevimli dostları olan poroların Baron Nashor tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. İyi niyetli golemimiz ise poroları kurtarmak için harekete geçiyor ve macera başlıyor. Blitzcrank'ı yönlendirmek ve düşmanlarıyla mücadele etmesine yardımcı olmak ise bize düşüyor.

Blitzcrank's Poro Roundup boyunca 11 farklı seviyeyi ziyaret ediyoruz. Bu maceramızda dev bir yaratık peşimizden sürekli bizi kovalarken poroları toplamaya çalışıyoruz. Ayrıca çeşitli güçlendirmelerle süper yetenekler kazanabiliyoruz. Oyun içinde 4 farklı League of Legends kahramanından birini seçebiliyoruz. Bu kahramanlar için farklı kostüm seçeneklerine de sahibiz.

8 bit retro tarzda grafiklerle süslenmiş Blitzcrank's Poro Roundup keyifli bir vakit öldürme seçeneği.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu