Blob.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Mikrop gibi sağa sola saldır.

Blob.io oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Blob.io çok oyunculu çevrimiçi bir oyun. Tüm düşmanlarınız gerçek birer insan. Bu yüzden oyun alanındaki en büyük virüs hücresi olmak için çeşitli stratejiler geliştirmelisin.

Oyuna küçük bir bakteri kabında virüs (blob) olarak başlıyorsunuz. Senden daha büyük oyuncuların hamlelerinden kaçınmalısın. Diğer oyuncuları avlayacak kadar büyümek için bol bol yemelisin. Bu sayede daha büyük bir damla haline gelirsin. Bu oyunda çok fazla eylem gerektiren yerler var bu nedenle maceranın peşini asla bırakmayacaksınız. Herkes bir anda çok büyük olabilir. Saldırının nereden geleceği beli olmaz o yüzden çok dikkatli olun. Her bölümden sonra deneyim puanı kazanırsınız. Bu puanlar hem seviye atlamanıza hem de bazı ek yetenekler (daha büyük görünüm ve özel yetenekler ) kazanmanıza yardımcı olacaktır. Sabırlı olun ve deneyimlerinizle kendinizi geliştirin. Çok fazla efor harcayacağınız oyunda hayatta kalmak için elinizden geleni yapın. Bağımlısı olacağınız efsane bir oyuna karşınızdayız. Siz de bu eğlenceye ortak olmak isterseniz oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

Blob.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
158 MB DOSYA BOYUTU

Mikrop gibi sağa sola saldır.

Blob.io oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Blob.io çok oyunculu çevrimiçi bir oyun. Tüm düşmanlarınız gerçek birer insan. Bu yüzden oyun alanındaki en büyük virüs hücresi olmak için çeşitli stratejiler geliştirmelisin.

Oyuna küçük bir bakteri kabında virüs (blob) olarak başlıyorsunuz. Senden daha büyük oyuncuların hamlelerinden kaçınmalısın. Diğer oyuncuları avlayacak kadar büyümek için bol bol yemelisin. Bu sayede daha büyük bir damla haline gelirsin. Bu oyunda çok fazla aktif olman gerekiyor. Zaten bu sürükleyici oyunu bırakmak imkansız. Herkes bir anda çok büyük olabilir. Çok dikkatli olun saldırının nereden geleceği belli olmaz. Her bölümden sonra deneyim puanı kazanırsınız. Bu puanlar hem seviye atlamanıza hem de bazı ek yetenekler (daha büyük görünüm ve özel yetenekler ) kazanmanıza yardımcı olacaktır. Sabırlı olun ve deneyimlerinizle kendinizi geliştirin. Çok fazla efor harcayacağınız oyunda hayatta kalmak için elinizden geleni yapın. Bağımlısı olacağınız efsane bir oyuna karşınızdayız. Siz de bu eğlenceye ortak olmak isterseniz oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • CHASE FIRE

    Aksiyonun hiç dinmediği mobil FPS oyunu
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.