Block! Triangle Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Farklı geometrik şekillerden yararlanarak eğitici bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Rengarenk şekillerden oluşan blokları uygun bölgelere sürükleyerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz ve zihninizi geliştirebileceğiniz Block! Triangle puzzle, 1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve zeka geliştirici bölümleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, bulmaca tahtası üzerindeki boşlukları uygun şekillerle doldurarak bölümü tamamlamak ve puan toplamaktır. Farklı geometrik şekillerden oluşan birkaç bloktan yararlanarak bulmacayı tamamlayabilirsiniz. Şekillerin yönlerini değiştiremezsiniz. Sadece uygun boşluğu bularak şekli sürükleyebilir ve bulmacadaki boş alanları tamamlayabilirsiniz. Oyunda süre kısıtlaması bulunmamaktadır. Bu nedenle dilediğiniz kadar düşünebilir ve deneyebilirsiniz. Sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici ve eğitici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden farklı yüzlerce bulmaca bölümü yer almaktadır. Bulmacalar seviye atladıkça zorlaşmakta ve blokların sayısı artmaktadır. Farklı renk ve şekillerden oluşan bloklardan yararlanarak boşlukları doldurabilir ve puan kazanabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Block! Triangle puzzle, bulmaca oyunları kategorisinde kendisine yer bulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Block! Triangle Puzzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
148.6 MB DOSYA BOYUTU

Farklı geometrik şekillerden yararlanarak eğitici bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Block! Triangle puzzle, farklı şekillerden oluşan rengarenk blokları uygun boşluklara yerleştirerek eğlenceli bulmacalar çözebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Renkli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı renge ve şekle sahip çeşitli geometrik blokları kullanarak bulmaca tahtasındaki boşlukları doldurmak ve puan toplayarak yolunuza devam etmektir. Her bulmacada farklı şekillerden oluşan boşluklar bulunmaktadır. Oyunda zaman kısıtlaması bulunmadığından rahatlıkla hamlelerinizi düşünebilir ve tekrar tekrar deneyebilirsiniz. Şekilleri sürükleyerek boşluklara yerleştirebilirsiniz fakat şekillere yön veremezsiniz. Sürükleyici özelliği ve zihin geliştirici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yüzlerce zorlu bulmaca yer almaktadır. Bulmacaların zorluk seviyesi sürekli olarak artmakta ve git gide daha karmaşık bulmacalar çıkmaktadır. Şekilleri uygun boşluklara sürükleyerek bulmacaları tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Block! Triangle puzzle, kaliteli bir eğitici oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Woody Block Puzzle

    Woody Block Puzzle oyununda, sırayla gelen ahşap blokları uygun şekilde dizerek yapbozu temizlemeniz gerekiyor.
  • Snap Puzzle

    Birbirinden farklı bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Train shunting puzzle

    Demiryollarını doğru eşleştirmeye çalışacağız.
  • Puzzle Go

    Sudoku tarzındaki bulmacaları çözmeye çalışacağız.
  • Mouse House: Puzzle Story

    Benzersiz bulmacaları çözüme kavuşturacağız.
  • Line Puzzle: String Art

    Mobil cihazımızda bulmacalar çözeceğiz.
  • Puzzle Glow

    900 farklı bulmacayı çözüme kavuşturmaya çalışacağız.
  • Puzzle Island: Match 3 Game

    Adamızı geliştirmeye çalışacağız.