Blocky 6

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu

Blocky 6, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda domino taşlarından oluşan blokları uygun yerlerine yerleştirerek puanlar kazanıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olan Blocky 6, renkli blokları uygun yerlerine yerleştirerek puanlar kazandığınız bir oyundur. Bağımlısı olabileceğiniz türden bir mobil oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda zarlardan oluşan blokları yok ederek puanlar kazanıyorsunuz. En iyi hamlelerinizi yapmanız gereken oyunda taşların renklerini değiştirerek farklı özelliklerde de kullanabiliyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda kısa sürede yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda zamanında yok edemediğiniz bloklar taşlara dönüşüyor ve yolunuza engel olarak çıkıyor. Tüm kutuları taşa çevirmeden oynamanız gereken Blocky 6, beyninizi sınırlarına kadar zorlayabilecek diyebilirim. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Blocky 6 tam size göre.

Blocky 6 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Blocky 6

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunu

Blocky 6, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur. Zorlu bölümleri tamamlamanız gereken oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor.

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu olan Blocky 6, renkli blokları uygun yerlerine yerleştirerek puanlar kazandığınız bir oyundur. Bağımlılık etkisi bir hayli yüksek olan oyunda zarlardan oluşan blokları uygun yerlerine taşımanız gerekiyor. En iyi hamlelerinizi yaparak blokların taşa dönüşmesini engellemeniz gereken oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Elinizi çabuk tutarak kısa sürede yüksek puanlara ulaşabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve harika atmosferiyle Blocky 6 sizleri bekliyor. Eğer bu tarz bulmaca oyunlarını seviyorsanız Blocky 6 mutlaka denemeniz gereken bir bulmaca oyunu diyebilirim.

Blocky 6 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Crazy Dino Park

    Renkli görselleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu
  • Cubor

    Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu
  • Dark Stories

    Çözülmeyi bekleyen onlarca hikayesiyle harika bir bulmaca oyunu
  • Tako Bubble

    Zorlu bölümlerin yer aldığı bir bulmaca oyunu