Blocky BEASTMODE Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Blocky BEASTMODE Football, Amerikan futbolu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.

Blocky BEASTMODE Football, hem becerilerinizi konuşturabileceğiniz hem de Amerikan futbolunun tadına varabileceğiniz çok yönlü bir oyundur. Oyunda rakip takımın oyuncularından kaçarak puanlar topluyor ve zevkli zamanlar geçirmeye çalışıyorsunuz.

Son derece zevkli ve hareketli bir oyun olarak karşımıza çıkan Blocky BEASTMODE Football, yeteneklerinizi ve reflekslerinizi sınayabileceğiniz bir olma özelliği taşıyor. Renkli grafiklere ve zorlu etaplara sahip olan oyunda rakip oyunculardan kaçarak puanlar toplamaya çalışıyorsunuz. Atmosfer olarak amerikan futbol sahasının kullanıldığı oyunda sonsuz koşuyorsunuz. Yolunuza çıkan yıldızları ve özel güçleri toplayarak da daha güçlü bir hale gelebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda yer alan onlarca karakterin kilidini açarak daha zevkli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla mücadele edebileceğiniz oyundan fazlasıyla keyif alabileceğinizi söyleyebilirim. Retro tarz grafiklerle de donatılan oyunda savunma ve saldırı yapıyorsunuz.

Blocky BEASTMODE Football oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Blocky BEASTMODE Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

Blocky BEASTMODE Football, Amerikan futbolu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.

Blocky BEASTMODE Football, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri ve sonsuz koşu karması bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Zevkli bir deneyim sunan oyunda reflekslerinizi iyi kullanmanız gerekiyor.

Hem becerilerinizi konuşturabileceğiniz hemde Amerikan futbolunun tadına varabileceğiniz çok yönlü bir oyun olan Blocky BEASTMODE Football, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyor ve aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Retro tarz grafiklere sahip olan oyunda amerikan futbolu teması yer alıyor. Sonsuz koşu oyunlarında olduğu gibi durmadan koşmaya çalıştığınız oyunda rakiplerinize de yakalanmamalısınız. Son derece keyif veren oyunda başka karakterlerin kilitlerini de açabiliyorsunuz. Onlarca farklı karaktere sahip olan oyunda zorlu etaplar yer alıyor. Fazlasıyla keyif alabileceğinizi söyleyebileceğim bir oyun olan Blocky BEASTMODE Football'u mutlaka denemelisiniz.

Blocky BEASTMODE Football oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Football

    Blocky Football, retro görsellere sahip Amerikan Futbolu oyunu.
  • Blocky Baseball

    Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.
  • Blocky Basketball

    Blocky Basketball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Blocky Hockey

    Blocky Hockey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir buz hokeyi oyunudur
  • Blocky Soccer

    Blocky Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Blocky Bronco

    Eğlenceli rodeo oyunu
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.