Blocky Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Football, retro görsellere sahip Amerikan Futbolu oyunu.

Blocky Football, Android cihazlarımızda ücretsiz oynayabildiğimiz Amerikan Futbolu oyunlarından biri. Yüksek kalitede detaylı görsellerin yerine atari oyunlarını anımsatan retro görsellerin tercih edildiği spor oyununda kimi zaman topu rakip sahanın sonuna taşımaya, kimi zaman da topa vurarak sayı direklerinin arasından geçirmeye çalışıyoruz.

Hem görselleriyle hem de ses efektleri, müzikleriyle eski atari oyunlarını yad ettiğimiz NFL oyununda oyuncumuzu kontrol etmek için basit kaydırma hareketini kullanıyoruz. Topu tuttuktan sonra koşturmaya başlıyoruz ve takım arkadaşlarımız, rakip oyuncular arasından süzülerek topu saha sonuna taşımayı başardığımızda sayı yapmış oluyoruz. Bazen de topu direkler arasından geçirerek bölümü tamamlıyoruz.

Farklı hava koşullarında oynama seçeneği sunan Blocky Football, retro görselli oyunlardan keyif alan oyuncular için hazırlanmış eğlence dozu yüksek spor oyunu.

Erkan Calp

Blocky Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Football, retro görselleriyle etkileyen Amerikan Futbolu oyunu.

Blocky Football, atari oyunlarını yansıtan retro görselleri ve ses efektleriyle dikkat çeken Amerikan Futbolu oyunu ve iOS platformunda da ücretsiz olmasının yanı sıra hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabiliyor.

Görsel açıdan günümüz oyunlarının kalitesini yakalamasa da kısa sürede kendisine bağlamayı başaran NFL oyununda farklı hava koşullarında maçlara çıkıyoruz. Ancak maçlar detaylı hazırlanmamış; sadece topu aldıktan sonra rakip oyuncular arasından sıyrılıp saha sonuna sağ salim ulaştırmaya çalışıyoruz. Oyuncumuzu kontrol etmek için sola sağa kaydırma yapıyoruz. Yani basit oynanışa sahip bir oyun. Tabii ki ilerledikçe önünüze çıkan rakip oyuncular hızlanmaya başlıyor ve refleklerinizi konuşturmanız gerekiyor. Topu saha sonuna taşıyıp sayı yapmanın haricinde direkler arasından geçirmeye çalışıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky BEASTMODE Football

    Blocky BEASTMODE Football, Amerikan futbolu severlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur.
  • Blocky Baseball

    Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.
  • Blocky Basketball

    Blocky Basketball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Blocky Hockey

    Blocky Hockey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir buz hokeyi oyunudur
  • Blocky Soccer

    Blocky Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Blocky Bronco

    Eğlenceli rodeo oyunu
  • Vive le Football APK

    Keyifli bir futbol deneyimi sunan Vive le Football APK ile yeni kariyerlere hazırlanın.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.