Blocky Highway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
987 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Highway, Minecraft benzeri grafiklere sahip olan bir mobil yarış oyunudur

Blocky Highway reflekslerinizi sınayan heyecan dolu bir oynanışa sahip bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Blocky Highway'de trafiğe karşı yarışan bir aracın şöförlüğünü yapıyoruz. Oyundaki temel amacımız ise karşımıza çıkan engellere takılmadan en uzun süre yol almak ve en yüksek puanı yakalamak. Oyunda yoğun trafiğin olduğu otoyollarda yüksek hızda ilerlerken karşımıza aniden trenler ve araçlar çıkabiliyor. Trenlere takıldığımızda oyun sonlanmakta. Araçlara çarpıp kaza yaptıktan sonra ise kullandığımız aracı kontrol ederek yol dışına çıkmamamız gerekiyor.

Blocky Highway bir sonsuz koşu oyununa benzeyen bir oynanışa sahip. Oyunda aracımız sürekli ilerlerken biz sadece oyunu yönlendiriyoruz. Engelleri aşarken yol üzerindeki altınları toplayabilmekteyiz. Altınları topladıkça yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Bu araçlar kendilerine has yeteneklere sahip. Tank gibi araçlarla trafikteki araçları havaya uçurabilmeniz mümkün.

Minecraft benzeri küp görünümüne sahip grafikler kullanan Blocky Highway genel olarak göze hoş görünüyor ve akıcı bir şekilde çalışıyor. Oyunun içerisinde 30 farklı araç seçeneğiniz kilidini açabilmeniz mümkün. Basit bir kontrol sistemini güzel grafiklerle ve eğlenceli bir oynanışla birleştiren Blocky Highway denemekten keyif alabileceğiniz bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Blocky Highway

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
239 TOPLAM İNDİRME
14.7 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Highway keyifli bir mobil yarış oyunudur

Blocky Highway oyunculara Minecraft benzeri grafiklerle keyifli bir yarış deneyimi sunan bir mobil sonsuz koşu oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Blocky Highway'da otoyolda yüksek hızlarda tehlikeli bir şekilde yarışmaktayız. Oyundaki temel amacımız karşımıza çıkan engellere takılmadan en uzun süre yolumuza devam etmek ve en yüksek puanı yakalamak. Bu işi gerçekleştirebilmek için önümüze aniden çıkan trenlere dikkat etmemiz ve pastırma olmaktan kaçınmamız gerekiyor. Ayrıca trafikteki araçlara çarparak kaza yaptığımızda da aracımızın kontrolünü tekrar sağlamamız gerekiyor.

Blocky Highway'da aracımız otomatik olarak hızlanıyor. Bize düşen şey ise aracımızı sağa veya sola doğru yönlendirmek ve karşımıza çıkan fırsatlardan yararlanmak. Yol üzerindeki yaylardan faydalanarak tren raylarının üzerinden zıplayabiliyoruz veya uzun tırların römorklarına atlayarak yolumuza daha kolay bir şekilde devam edebiliyoruz. Bütün bu işleri yaparken bir yandan da altınları toplayabilmekteyiz. Kazandığımız altınlarla yeni araçların kilidini açabiliyoruz. Bu araçlar kendilerine has yeteneklere sahip. Örnek olarak; tank ile yolunuz üzerindeki araçlara ateş edebiliyor ve onları patlatabiliyorsunuz.

Blocky Highway küp tabanlı göze hoş görünen grafiklere sahip. Oyun içerisinde 30 farklı aracın kilidini açarak kullanabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Blocky Cars: Traffic Rush

    Blocky Cars: Traffic Rush heyecanlı bir mobil yarış oyunudur
  • Highway Car Escape Drive

    Highway Car Escape Drive aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • Highway Getaway: Chase TV

    Highway Getaway: Chase TV mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Highway Motorbike Rider

    Highway Motorbike Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Highway Traffic Driving

    Highway Traffic Driving mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Blocky Army City Rush Racer

    Blocky Army City Rush Racer Minecraft tarzı grafiklere sahip olan bir mobil yarış oyunudur
  • Blocky Traffic Racer

    Blocky Traffic Racer sürekli olarak trafiğin olduğu bir yolda ilerlemeye çalıştığımız, aksiyon dolu bir yarış oyunu.