Blocky Moto Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Blocky Moto Racing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz motosiklet yarışı oyunu.

Blocky Moto Racing, Android platformunda piksel stili görsellere sahip motosiklet yarışı oyunu. Görsellikten ziyade oynanışa önem mobil oyuncular arasındaysanız telefonda oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Süper grafiklere sahip olmadığından tüm Android telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunan Blocky Moto Racing oyununda ücretsiz oynayabildiğimiz üç mod var. Verilen süre içerisinde ezebildiğimiz kadar araba ezmeye çalıştığımız, çılgın sürücü moduna geçtiğimiz Yıkım Modu ile sınırları zorlamamızı isteyen Yarış Modunu öncelikli olarak oynamanızı isterim. Şehirde özgürce gezinebildiğimiz Şehir Modu da güzel ancak diğer modlarda aksiyonun dibine vuruyoruz.

Önü kaldırarak sürme, arabaların yanlarına çarpma, polislerden kaçma, demiryolundan atlama ve daha pek çok aksiyona girdiğimiz motosiklet yarışı oyununun kontrolleri alışma gerektirmeyecek basitlikte. Ekranın farklı noktalarındaki görünür butonları kullanarak motosikletin kontrolünü sağlıyoruz.

Erkan Calp

Blocky Moto Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Moto Racing, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz motosiklet yarışı oyunu.

Blocky Moto Racing, eski oyunları anımsatan görse çizgileriyle nostalji yaşatan motosiklet yarışı oyunu. Hepsi birbirinden eğlenceli üç farklı oyun modu sunan yarış oyununu oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Yolda giderken, seyahat halinde, boş vaktinizde veyahut arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz eğlence yüklü bir motosiklet yarış oyunu Blocky Moto Racing. İndirmesi de oynaması da ücretsiz. İnternete bağlı olmanız da gerekmiyor.

Piksel stili görsellerine rağmen kendisine çeken motosiklet oyununda yıkım modu, şehir modu ve yarış modu seçenekleri var. Yıkım modunda 2 dakika süre boyunca olabildiğince fazla sayıda arabaya çarpmaya çalışıyorsunuz. Şehir moduna geçtiğinizde sokaklarda özgürce turlamanın keyfini sürüyorsunuz. Yarış modunda da motosikletinizi son sürat kullanırken engellere takılmamaya çalışıyorsunuz. Oyun modlarının hepsi ücretsiz ancak oyunda zaman harcayarak kilitlerini kaldırmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moto Racing

    Moto Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Blocky Farm Racing APK

    Blocky Farm Racing APK Android oyunu çiftlik simülatörü ve yarış oyunlarını bir araya getiriyor. Çiftlik hayatını yaşatan sürüş simülatörü internetsiz oynanabiliyor.
  • Racing Fever: Moto

    Racing Fever: Moto, nefes kesen sahnelerin yer aldığı zevkli bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Moto Racing 2

    Moto Racing 2, ilginç grafikleri ve hızlı motosikletleri ile birlikte size verilen görevleri geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Mad Moto Racing Stunt: Bike

    Mad Moto Racing Stunt: Bike, motosikletinizle çılgınca hareketler yapabileceğiniz oldukça zevkli bir yarış oyunudur.
  • Racing Moto

    Racing Moto, Android cihazlar için hazırlanmı olan başarılı bir motor yarışı oyunu.
  • Moto Hill Racing 3D

    Moto Hill Racing 3D, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz motosiklet yarışı oyunu.
  • Moto Racing 3D

    Moto Racing 3D, Android platformunda kaliteli grafikler sunan multiplayer destekli motosiklet yarışı oyunu.