Blocky Raider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Blocky Raider, tapınakta tuzakları aşarak ilerlediğiniz macera oyunu.

Blocky Raider, görsel çizgileriyle ve oynanışıyla Crossy Road oyununu anımsatan macera türüne alabileceğimiz sürükleyici bir Android oyunu. Tuzaklarla dolu tapınağı keşfe çıkan çılgın bir maceraperestin yerine geçtiğimiz oyunda her an bir yerden bir şeyler çıkabilir korkusuyla ilerliyoruz.

Sürekli tetikte olmamızı isteyen retro macera oyununda gözümüzü ürpertici bir tapınakta açıyoruz. “Tapınakta niçin bulunuyoruz?”, “Bizi buraya sürükleyen kim?”, “Neyi arıyoruz?” gibi kafamızı kurcalayan onlarca soruyu unutup yola çıkıyoruz. Yolculuğumuz boyunca karşımıza atlatılması güç birçok engel çıkıyor. Bıçaklı düzenekler, lavlar, halatlar, her an üzerimize düşecekmiş gibi duran kayalar, yerinden oynatmamızla ölümle sonuçlanacağını düşündüğümüz kalıntılar ve daha nice tehlike sinyalleri veren engelle başa çıkmak durumundayız.

Oyunda karakterlerin kontrolünü sağlamak çok basit olsa da ilerlemek aynı basitlikte olmuyor. Hoplaya hoplaya belli mesafeye ilerleyebilen karakterlerin engelleri aşmasını sağlamak çoğu zaman zor oluyor. Hatta bazı yerleri birkaç kez oynamak durumunda kalabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Blocky Raider

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME
64.5 MB DOSYA BOYUTU

Blocky Raider, zamanlama ve hızlı karar verme yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz bir oyun.

Orijinal grafiklere sahip, ücretsiz ve uzun süre oynayabileceğiniz bir beceri oyunu arayışındaysanız Blocky Raider ile bu arayışınıza son verebilirsiniz.

Son derece keyifli bir oyun deneyimi vaat eden Blocky Raider'da tehlikeli parkurlarda ilerlemeye çalışan bir karakterin kontrolünü ele alıyoruz. Oyundaki temel amacımız ise bu karakteri doğru zamanlarda ve doğru yerlerde zıplatarak ileri taşımak. Hatalı yapacağımız bir hareket karakterimizin kızgın lavlara düşmesine, dikenlerin batmasına veya platformlar arasında sıkışmasına sebep olabiliyor.

Oyundaki kontrol mekanizması tek tıklama ve basit kaydırmalar üzerine kurulu. Ekrana her tıklayışımızda karakterimiz bir adım ileri gidiyor. Parmağımızı ekranda sürükleyerek de karakteri yatay düzlemde hareket ettirebiliyoruz. Karakteri hareket ettirirken fazla vakit harcamamamız gerekiyor aksi halde herhangi bir tuzağa düşmesek dahi oyunu kaybediyoruz.

Oyunda kullanılan grafik konsepti son derece ilgi uyandırıcı ve kaliteli bir izlenim yaratmayı başarıyor. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Blocky Raider, bu kategoride oynayabileceği kaliteli bir oyun arayanların gözardı etmemesi gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blocky Commando

    Blocky Commando, Minecraft'ı andıran grafikleriyle öne çıkan bir aksiyon oyunu.
  • Blocky Runner

    Blocky Runner, tuzaklarla dolu evde ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Blocky Snowboarding

    Blocky Snowboarding mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Blocky Pirates

    Blocky Pirates, korsanları kontrol ettiğiniz aksiyon macera türünde Android oyunu.
  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Blocky Cops

    Bol eğlenceli hırsız-polis oyununda suçluları yakala ve şehrinin güvenliğini sağla.
  • Gunspell 2

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Ava Airborne

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu