Bloo Kid

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Bloo Kid, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir platform oyunu.

Bloo Kid Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir platform oyunu. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kötü karakter tarafından kaçırılmış kız arkadaşını kurtarmaya çalışan Bloo Kid'e yardım etmeye çalışıyoruz.

Oyunda retro konsepte yer verilmiş. Bu konseptin birçok oyuncuyu cezbedeceğini düşünüyorum. El çizimi olan modelleme ve çevre tasarımları chiptune ses efektleriyle zenginleştirilmiş. Yani oyun görsel ve işitsel anlamda tatmin edici seviyelerde.

Bloo Kid'de son derece kolay kullanılan bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Ekranın sağ ve sol bölümlerinde bulunan butonları kullanarak karakterimizi kontrol edebiliyoruz. Düşmanlarımızı yenmek için üstlerine zıplamamız yetiyor. Bu noktada çok dikkatli olmalıyız aksi halde ölme riskimiz var. Tam tepelerine zıplamamız gerekiyor. Oyunda sadece düşmanları yenmeye değil aynı zamanda yıldızları toplamaya da çalışıyoruz.

Genel olarak Bloo Kid son derece başarılı bir çizgide ilerliyor. Oyunu oynarken yüksek oranda keyif aldığımızı belirtmeden geçmeyelim.

Emircan Erdoğan

Bloo Kid

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
29.3 MB DOSYA BOYUTU

Bloo Kid iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz kaliteli bir platform oyunu.

Bloo Kid, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir platform oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kötücül bir karakter tarafından kaçırılan sevgilisini kurtarmaya çalışan Bloo Kid'in macera dolu hikayesine tanık oluyoruz.

Özellikle retro oyunlar oynamaktan kullanıcılara hitap eden Bloo Kid'de tamamı el çizimi bölümler bulunuyor. Dikkat çekici bölüm tasarımlarına ek olarak oyunda chiptune ses efektleri ve müziklere yer verilmiş. Açıkçası tüm bu bileşenler oyunun genel atmosferine olumlu katkıda bulunuyor ve rakiplerinden ayrılmasını sağlıyor.

İlerlediğimiz bölümler boyunca karşımıza çok sayıda düşman ve engel çıkıyor. Ekranın sağ ve sol bölümlerinde bulunan butonları kullanarak karakterimizi yönetebiliyoruz. Düşmanları alt edebilmek için üstlerine zıplamamız gerekiyor. Elbette bunu yaparken çok dikkatli olmamız gerekiyor; eğer zamanlamayı tutturamazsak ölme riskiyle karşı karşıya kalıyoruz. Toplamda üç canımız olduğu için ekstradan dikkat etmek gerekiyor.

Oyundaki tek amacımız düşmanları yenip bölümleri tamamlamak değil aynı zamanda rastgele serpiştirilmiş olan yıldızları da toplamak. Düşmanlarla yüzleşirken bunu yapması zaman zaman zor olabiliyor.

Sonuç olarak Bloo Kid, platform oyunları kategorisinin başarılı isimlerinden bir tanesi. Tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor olması ise en büyük avantajı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bloo Kid 2

    Bloo Kid 2 heyecana kaldığı yerden devam ediyor ve karşımıza mükemmel bir platform oyunu deneyimi çıkartıyor.
  • Skater Kid

    Skater Kid, Android cihazlar için geliştirilmiş bir kaykay oyunu.
  • Kid Chameleon

    Kid Chameleon, SEGA tarafından geliştirilen platform oyunu.
  • Fun Kid Racing - Tropical Isle

    Fun Kid Racing, sahillerde yarışlara katıldığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Space Pioneer

    Ödüllü uzay temalı aksiyon oyunu
  • Cartoon Network Party Dash

    Kötüler partiyi bastı! Hemen oradan kaçın.