Blood Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Blood Warrior, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hack and slash oyunu.

Blood Warrior, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan hack and slash oyunları arasında.

Sistem gereksinimlerini zorlayan derece kaliteli grafiklere sahip gerilim macera oyununda dünyayı şeytan ve ordusunun elinden kurtarabilecek bir savaşçıyı kontrol ediyoruz. Bazen etrafımızı yaratık, iskelet ve türlü canlılarla kapışıyor, bazen de teke tek bir zindanda veyahut başka bir yerde savaşıyoruz. Normal ve zor modda 150’ye yakın bölümüyle oldukça uzun oynanış süresi sunan yapımda kötü güçlerle mücadelemizde eğitimli hayvanlar da yardımcı oluyor bize. Tabii ki kötüleri yendikçe başlarına daha da yaklaşıyor, zırh ve silahlarımızı yenileyerek gücümüzü artırıyoruz.

Süreli saldırı, keşif modu ve etkili hücum olmak üzere üç meydan okuma modu içeren oyunda karakterimizi kontrol etmek için soldaki analoğa, silahlarımızı kullanmak için de sağa dizili simgelerle ayrılmış butonlara dokunuyoruz. Karakterimizin kaçıncı seviyede olduğunu da sol üstten görebiliyoruz.

Erkan Calp

Blood Warrior

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Blood Warrior, iPhone ve iPad'de oynanabilen ücretsiz hack and slash oyunları arasında.

Blood Warrior, fantastik dünyanın kapılarını araladığımız hack and slash tarzında sürükleyici bir mobil oyun. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiren yapımda dünyayı yıkıma sürükleyen şeytan ve yardımcılarını durdurmaya çalışıyoruz. Dünyanın son umudu bir kan savaşçısı; yani biz.

Normal ve zor modda oldukça uzun oynanış süresi sunan yapımda ejderhalar, yaratıklar, iskeletler, devler dahil birçok kötüyle savaşıyoruz. Yanımızı eğitimli hayvanları da alarak gerilim macera dolu dünyada ayak basılmadık bir nokta bırakmayana dek savaşıyoruz.

Dünyayı şeytanın elinden kurtarma gibi zorlu bir görevi yerine getiren kan savaşçımızı sürekli olarak geliştirmemiz gerekiyor. Her bölüm sonunda gerek zırhını gerek silahını gerekse de güçlerini yenilemek durumundayız. Aksi halde çok kısa sürede ölümü tadıyoruz. Ölüm demişken oyunda üç meydan okuma modu var. Süre sınırlı saldırı, etkili hücum ve keşfetme modu arasından hangisini seçeceğiniz tamamen size kalmış.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja Warrior Temple

    Ninja Warrior Temple aksiyon dozu yüksek, keyifli bir platform oyunudur.
  • Zombie Warrior Man 18+

    Zombie Warrior Man 18+, özellikle yetişkinlere hitap eden, zombi temalı bir aksiyon oyunu.
  • Ninja Warrior Assassin 3D

    Ninja Warrior Assassin 3D, aksiyon odaklı oyunlardan hoşlanan oyunseverlere hitap ediyor.
  • Ninja Warrior: Revenge

    Ninja Warrior: Revenge, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü ninja oyunu.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Legendary Warrior

    Legendary Warrior, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde rahatlıkla oynanabilen bir aksiyon oyunudur.
  • Space Warrior: The Origin

    Space Warrior: The Origin, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Sniper Warrior Assassin

    Sniper Warrior Assassin, nişancılık görevlerinden oluşan sürükleyici bir oyun.