Bloodstroke

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Bloodstroke ünlü yönetmen John Woo tarafından hayata geçirilmiş bir aksiyon oyunudur.

Aksiyon filmlerinin usta yönetmenlerinden olan John Woo tarafından hayata geçirilen Bloodstroke’ta bitmek tükenmek bilmeyen bir aksiyona tanık oluyoruz. Her ne kadar ücretli olarak sunuluyor olsa da oyunda bazı satın almalar da mevcut. En azından ücretli indirdiğimiz bu oyunda satın almaları devre dışı bıraksalar daha iyi olabilirdi.

Bu satın alımlar mecburi olmasa da oyunun genel gidişatı üzerinde ufak çaplı etkilere sahipler. Eğer daha hızlı ilerlemek istiyorsanız bu satın alımları deneyebilirsiniz fakat oyunu daha ağır deneyimlemek istiyorsanız kendi becerilerinizle bir yerlere gelmenizi tavsiye ediyorum. Oyuna ilk girdiğimizde dikkatimizi ilk olarak grafikler çekiyor.

Çizgi roman tadında hazırlanmış bu grafiklere bol miktarda kırmızı boya eşlik ediyor. Karakterleri öldürdükçe bol miktarda fışkıran bu boyalı sıvılar Kill Bill’in abartılı sahnelerini hatırlatıyor. Siyah beyaz çizimlere benzeyen grafikler oyuna orijinal bir atmosfer kazandırıyor. İzometrik bir bakış açısına sahip olan oyundaki amacımız kasabadaki düşmanlarımızı yok etmek. Bu amaç uğruna kullanabilecğeimiz çok sayıda silah mevcut.

Görsel efektlerle zenginleştirilmiş oyunda ilgi çekici sinematik sahneler de yer alıyor. Oyunseverlere keyifli bir deneyim vaat eden Bloodstroke’da sınırsız bir aksiyon sizleri bekliyor.

Emircan Erdoğan

Bloodstroke

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME

Bloodstroke orijinal atmosferiyle kolayca dikkat çeken keyifli bir aksiyon oyunudur.

Bloodstroke mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en orijinal aksiyon oyunlarından bir tanesidir. Ücretli olarak sunulan oyunda son derece ilgi çekici ve orijinal bir atmosfere yer verilmiş. Aksiyon filmlerinin usta yönetmenlerinden olan John Woo tarafından tasarlanan oyundaki amacımız doktor Koorse’u ne pahasına olursa olsun korumak.

Görevlerimiz esnasında kullanabileceğimiz çok sayıda silah mevcut. Bu silahların hepsi farklı özelliklere sahip. Kılıç, makineli tüfek, yakın dövüş silahları bunlardan bazıları. O anki durumu neyi gerektiriyorsa ona uygun bir silah seçmelisiniz. Rakipleriniz uzaktaysa makineli tüfek iş görürken yakınınızda ço ksayıda düşman varsa keskin bir samuray kılıcı daha etkin bir çözüm oalcaktır.

Oyunun grafikleri takdiri hak ediyor. Bu tarz bir atmosfer sunan çok az oyun var. Bu yönüyle Bloodstroke kategorisinin en iyi oyunları arasında yer alıyor. Aksiyonun bir an bile durmadığı oyunda Honk Kong’un ve Pekin’in sokaklarında düşman avına çıkıyoruz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu