Bloons TD Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
1,371 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Bloons TD Battles, savaşçı maymunların bulunduğu kule savunma oyunu.

Bloons TD Battles, tek başınıza, Facebook arkadaşlarınızla veya yakınınızdaki arkadaşınızla oynayabileceğiniz kule savunma oyunu ve hem ücretsiz hem de ufak boyutlu.

Maymun savaşçıların yer aldığı kule savunma oyununda balonların üssünüze yaklaşmasını engelliyorsunuz. Normal balonlara hiç benzemeyen patladığı yerde büyük zarar veren balonlar oyunda süre geçtikçe çoğalmaya başlıyor ve çok daha hızlı şekilde gelip zor anlar yaşatıyorlar. Balonları engellemenin tek yolu ise geçtikleri noktaları iyi takip edip oralara maymun kuleleri yerleştirmek. Tabii ki maymun kulelerini sürekli geliştirmeniz gerekiyor ki çok daha dayanıklı olsunlar.

Oyunda arkadaşınızla kafa kafaya oynama ve Facebook arkadaşlarınızla maç ayarlama dışında üç farklı mod yer alıyor. Saldırı modu, savunma modu ve savaş arenası modu doğrudan oynayabileceğiniz modlar arasında ve her biri ayrı bir heyecan.

Erkan Calp

Bloons TD Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
481 TOPLAM İNDİRME
101 MB DOSYA BOYUTU

BTD Battles APK Android kule savunma oyununda oyuncular kafa kafaya geliyor! Bloons TD Battles, mobil strateji oyunları sevenleri ekran başına kilitliyor.

BTD Battles APK, Bloons TD 5'tan hatırlayacağınız serinin devamı olan strateji oyunu. Kısaca bahsetmek gerekirse Bloons TD Battles aslında klasik bir kule savunma oyunu. Fakat burada kuleleri maymunlarla balonları da düşmanla değiştirmişler.

BTD Battles APK İndir

Oyunda 2 farklı oyun modu ve 2 farklı maç şekli var. İsterseniz Quick Play moduyla hemen bir savaşa başlayabilir isterseniz de Private Match moduyla Facebook ile bağlanarak arkadaşlarınızla savaşa girebilirsiniz.

Oyun modunu seçtikten sonra saldırma tipi ya da savunma tipinden birini seçiyorsunuz. Saldırma modunda bir düşmanla karşılıklı kimin balon saldırılarına daha çok dayanacağını görüyorsunuz. Savunma modundaysa kimin en son ayakta kalabileceği üzerine savaşıyorsunuz.

Bloons kule savunma oyunları arasında oldukça popüler ancak daha önce oynamamış olabilirsiniz. Yeni oyuncular için oyun boyunca yardımcı olan eğitim aşaması da bulunuyor.

Bloons TD Battles APK Oyun Özellikleri

  • Kafa kafaya iki oyunculu kule savunma oynanışı
  • 27 özel savaş ortamı
  • Her biri 8 güçlü yükseltmeye sahip 22 harika maymun kulesi
  • Saldırı modunda güçlü savunmaları yönetin ve bloonları doğrudan rakibinize gönderin.
  • Savunma modunda hattınızı güçlendirin ve üstün savunmalarınızla rakibinizden daha uzun süre dayanın.
  • Savaş arenası modunda kazanan tüm madalyonlarını alıyor.
  • Kart savaşları modunda mükemmel kule ve bloon kart destesini seçerek rakibinizi alt edin.
  • Maymun kuleleri ile sınırlı süreliğine hızlı saldırılar gerçekleştirin.
  • Saldırı modunda düşmanlarınızın başına sarmak için bloonlarınızı güçlendirin.
  • Facebook arkadaşlarınızla özel maçlar yapın.

Balon patlatmayı savaşa dönüştüren BTD Battles, 18 özel kafa kafaya arena, inanılmaz geliştirilebilir kuleler, yepyeni saldırı ve savunma güçlendirmeleri ile çok oyunculu mücadele sevenlere hitap ediyor.

 

Elifcan Mehekli Çakmak

Bloons TD Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
53.3 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.

Bloons TD Battles, iOS cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz bir strateji oyunu. Bloons TD 5 adlı önceki oyunun devamı gibi olan bu oyun da aslında klasik bir kule savunma tarzında oyun. Tek fark kulelerin maymun, düşmanın da balonlar olması.

Bu oyunu çevrimiçi oynuyorsunuz. Isterseniz çabuk bir maç yapabileceğiniz Quick Play moduyla isterseniz de Private Match moduyla Facebook arkadaşlarınızla kapışabiliyorsunuz. Oyun modunu seçtikten sonra ise saldırı ya da savunma şeklinden birini seçiyorsunuz.

Saldırı modunda en güçlü defansı kurup düşmanınıza direk olarak balonlar yollayarak saldırıyorsunuz. Savunma modunda ise gelirinizi sağlayıp düşmanınızdan uzun süre defansınızla dayanmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda 16 adet özel olarak tasarlanmış savaş alanı bulunuyor. Ayrıca 21 adet maymun kalesi var ve bunları 8 adet güçlü yükseltme ile geliştirebiliyorsunuz. Yine kazanabileceğiniz 16 adet başarı da oyunda sizi bekliyor.

En yüksek puanları alıp dünya liderlik listelerinde üst sıraları zorlamak isterseniz, siz de bu oyunu indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Bloons TD Battles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
333 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Bloons TD Battles, maymunların yer aldığı kule savunma oyunu.

Bloons TD Battles, kule savunma oyunlarından keyif alıyorsanız kısa sürede saracak bir yapım. Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkan oyunda klasiğin biraz dışına çıkıyoruz ve maymunlar karşı karşıya geliyorlar, bizleri balon patlatma sesine maruz bırakıyorlar.

Aynı cihaz üzerinden iki kişilik oynama opsiyonu sunmasının dışında saldırı, savunma, savaş arenası gibi farklı oyun modlarıyla zenginleştirilen strateji oyununda düşmanlarımız balonlar. Rengarenk balonlar patladıkları yerde oldukça zarar veriliyorlar. Bu yüzden üssümüze fazla yaklaşmadan stratejik noktalara dizdiğimiz ünitelerle patlatıyoruz. Normal balondan çok daha dayanıklı olduklarından ve zaman geçtikçe sayıları hızla arttığından savunma hattımızı çok sağlam kurmamız gerekiyor.

Bloons TD Battles Özellikleri:

  • Kafa kafaya iki kişi oynama
  • 20 maymun kulesi (her biri için 8 güçlü yükseltme)
  • Güçlü savunmaları yönettiğiniz ve balonları doğrudan rakibinize yönelttiğiniz saldırı modu
  • Rakibinizden gelen balonları patlatarak dayanma gücünü gösterdiğiniz savunma modu
  • Madalyon savaşına gireceğiniz savaş arenası modu
  • Facebook arkadaşlarınızla kapışma
  • Balonlarınızı çıkartmalarla özelleştirme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toy Shire: Room One

    Toy Shire: Room One ile oyuncak askerilerinize hayat verin. Eski günlerdeki gibi oyuncak askerleriniz ile kule savunması yaptığınız bu oyunu hemen deneyin.
  • Alien Shooter TD

    Alien Shooter TD kule savunma türünde bir strateji oyunudur
  • Tiny Toyfare

    Tiny Toyfare, FPS oyunları gibi birinci şahıs kamera açısıyla oynanabilen, kule savunma türünde ücretsiz bir strateji oyunu
  • Castle Of Alchemists

    Castle Of Alchemists ile hem kalenizi savunun hem de akın akın gelen düşmanlarla savaşın.
  • The Riftbreaker

    Bir an önce The Riftbreaker indirin ve bu eşsiz üs inşa etme oyununu deneyimleyin.
  • Hero Defense

    Hero Defense, farklı özellikleriyle dikkat çeken ve kule savunma türünü seven oyuncuların dikkatini çekebilecek bir strateji oyunudur.
  • Minion Masters

    Minion Masters, kartlarla oynanan kule savunma oyunu. Minion Masters, PC oyuncuları için Steam'de!
  • Dungeons 3

    Dungeons 3 kendi zindanlarınızı inşa ettiğiniz ve canavarlara hükmettiğiniz bir strateji oyunu