Blossom Blast Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,886 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Blossom Blast Saga, popüler oyun geliştirici King'inoyunculara sunduğu en yeni ve eğlenceli Android eşleştirme oyunu.

Blossom Blast Saga, Candy Crush Saga ve Farm Heroes Saga gibi popüler mobil oyuncuların yapımcısı King tarafından geliştirilen benzer yapıda fakat farklı bir tema ile sunulan ücretsiz Android oyunu. Diğer oyunlarının aksine bu oyunda çiçekleri birbirine bağlayarak hamleleriniz tükenmeden bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Eğer hamle sayınız biterse bölümleri yeniden oynayarak geçmeniz gerekiyor ve oyunda tamamlamanız gereken yüzlerce bölüm var. Henüz çok yeni olmasına rağmen bir milyondan fazla indirilme sayısına ulaşan oyunu bir an önce indirip siz de bu oyuna dahil olabilirsiniz.

Oyunda tam olarak yapmanız gereken şey aynı tür çiçeklerden en az 3 tanesini bir araya getirip bağlanmalarını ve böylelikle büyümelerini sağlamak. Ortaya çıkacak olan görüntüler gözünüzü kamaştıracak. Eğer bu tür günlük eğlence oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, oldukça kaliteli olan Blossom Blast Saga'yı mutlaka indirip denemelisiniz.

Barış YANIK

Blossom Blast Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
497 TOPLAM İNDİRME
34.3 MB DOSYA BOYUTU

Blossom Blast Saga, King tarafından oyunculara sunulan yeni, eğlenceli ve ücretsiz bir iOS eşleştirme oyunu.

Blossom Blast Saga, Candy Crush Saga ile milyonlarca oyuncu tarafından sempati kazanan King firmasının uygulama marketlerde yayınladığı son oyunu. Eşleştirme oyunu kategorisinde yer alan Blossom Blast Saga'daki görevimiz çiçek bahçesi üzerindeki bölümlerin her birinde verilen hamle sayısı bitmeden en az 3 benzer çiçeği bir araya getirip daha büyüğünü elde ederek bahçeleri temizlemek.

Elbette firmanın önceki oyunları olan Candy Crush Saga ve Farm Heroes Saga ile benzerlik gösterne oyunun sadece teması tamamen farklı ve çiçekler üzerine kurulu.

Yüzlerce farklı bölümü bitirmeye çalışırken eğlenceli vakit geçirebileceğiniz oyunda çiçekleri bir araya getirip birleştirdiğinizde büyüyorlar ve eyraflarını temizleyerek ilerlemenizi ve bahçeyi temizlemenizi sağlıyorlar. Ne kadar çok zincirleme çiçek eşleştirmesi yaparsanız oyunda karşılaşacağınız sürprizler de aynı oranda artıyor. Bu nedenle elinizden geldiğince zincirleme eşleştirmeler yapmanız size avantaj sağlıyor. Oyunda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise sahip olduğunuz sınırlı hamle sayını. Eğer hamle sayınız bittiğine çiçek bahçesini temizlemeyi başaramadıysanız, bölümü baştan oynamak durumundasınız.

Keyifli vakit geçirebilmek için tercih edebileceğiniz kaliteli oyunlardan bir tanesi olmaya aday olan Blossom Blast Saga tamamen ücretsiz olarak sunuluyor fakat uygulama içerisindeki mağazadan alışveriş yapabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Popcorn Blast

    Popcorn Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Underground Blossom APK

    Laura'nın geçmişi ve geleceği hakkında sırları ortaya çıkardığımız  Underground Blossom APK'da, bulmacaları çözün ve hikayeyi tamamlayın.
  • Bike Blast

    Bike Blast, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz sonsuz koşu türünde bisiklet oyunu.
  • Wall Blast

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Blast Valley

    Ateş etmeyle uçmayı birleştiren süper eğlenceli bir mobil oyun
  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Bubble Blast Falldown

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu