Blur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
567 TOPLAM İNDİRME

Blur, Android telefon ve tabletlerinizin Launcherını kullanmaktan sıkıldıysanız ve farklı bir launcher uygulaması arıyorsanız ücretsiz indirerek kullanabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.

Blur, kendi kullanım alışkanlıklarınız ve tercihlerinize göre kişiselleştirebileceğiniz, şık tasarıma sahip bir Android launcher uygulamasıdır.

Bildiğiniz üzere Android işletim sistemi üzerindeki launcher standar olarak gelmekte fakat kendiniz bir takım değişiklikler yapabiliyorsunuz. Yinede aynı tasarım ve kullanım şekli ile çok uuzn süreli kullanımlarda telefondan yada tabletinizden sıkılma ihtimaliniz bulunuyor. Bunun önüne geçmek, cihazınızı daha pratik ve şık kullanabilmek istiyorsanız farklı ve alternatif launcher uygulamalarına yönlenmeniz gerekiyor. Blur'da bunlardan bir tanesidir. Oldukça başarılı bulduğm uygulama üzerinde kendinize özel sayfa oluşturarak en yeni yada sevdiğiniz uygulamaları bu sayfa üzerinde yerleştirebiliyorsunuz.

Uygulamanın standart launcherdan oldukça farklı özellikleri bulunuyor. Kişiselleştirilebilir ikon paketleri, ikon boyutları, scrol efektleri, yazı türü ayarları, Android L stili görünüm ve çok daha fazla düzenlenebilir ayarı uygulamayı kurcaladıkça keşfedebilirsiniz.

Kendinize özel bir başlatma ekranı kullanmak için Blur'u Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip kurabilirsiniz. Ekranın sağına açacağınız ekstra sayfalar sayesinde sık kullandığınız uygulama, internet sitesi yada oyunlara kolayca ulaşabilirsiniz.

Barış YANIK

Blur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Blur, kendi iPhone ve iPad'lerinizde kullanabileceğiniz birbirinden güzel duvar kağıtları oluşturabileceğiniz yararlı ve etkili bir iOS uygulamasıdır.

Blur, kullanıcıların kendilerine duvar kağıtları hazırlamasını sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Uygulamayı kullanarak oldukça kolay bir şekilde muhteşem duvar kağıtları oluşturabilirsiniz.

Uygulama seçmiş olduğunuz fotoğrafları bulanıklaştırarak birbirinden güzel duvar kağıtları oluşturmanızı sağlamaktadır. Bulanıklık seviyesini ayarlamak için parmağınız ile gerekli ayarları resimler üzerinde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bulanıklık dışındaki diğer kişisel düzenlemeleri de yapabiliyorsunuz. Değişiklik yaptığınız resimleri olduğu gibi kaydedebilir veya yaptığınız değişiklikleri iptal ederek orijinal olarak kalmasını sağlayabilirsiniz.

Fotoğraflar üzerinde yapacağınız değişikliklerden sonra basit bir şekilde kaydederek cihazınıza duvar kağıdı olarak ayarlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde onlarca hazır resim bulunmaktadır. Dilerseniz bu resimleri kullanarak yada kendi çekeceğiniz fotoğrafları kullanarak etkileyici duvar kağıtları oluşturabilirisniz.

İçerisinde bulunan sosyal medya entegrasyonu sayesinde oluşturmuş olduğunuz duvar kağıtlarını paylaşmanızı sağlayan Blur, arkadaşlarınıza ne kadar yetenekli olduğunuzu da ispat etmenizi sağlamaktadır. Bulanıklaştırmış olduğunuz resimleri diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarını kullanarak daha da güzelleştirebilirsiniz. Bulanıklaştırdıktan sonra ortaya çıkan resimlere ekleyeceğiniz filtre ve efektler ortaya etkileyici ve farklı sonuçlar çıkarabilir.

Kendi duvar kağıtlarınızı hazırlamak için kullanabileceğiniz uygulamalardan biri olan Blur'u iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DSLR Camera Blur Background

    DSLR Camera Blur Background uygulamasını kullanarak fotoğraflarınızın arka planını bulanıklaştırabilirsiniz.
  • Diana Photo

    Diana Photo farklı çeşitlerde filtre ve efekt seçenekleri sunarak kullanıcılara fotoğraflarını diledikleri gibi kişiselleştirme şansı sunuyor.
  • Cover

    Cover, Android telefon ve tabletlerinizin kilit ekranlarını düzenleyerek istediğiniz şekilde kullanmanıza imkan tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.
  • Photo Editor - Filters Pro

    Yüzlerce efekt ve ayarlamalara sahip olan Photo Editor - Filters Pro'yu indirerek, fotoğraflarınıza daha iyi bir görünüm verebilirsiniz.
  • Vpings Video Wallpaper

    Vpings Video Wallpaper uygulamasını kullanarak videolardan canlı duvar kağıdı oluşturabilirsiniz.
  • Notch Battery Bar

    Çentikli Android telefonlarda çentiğin çevresinde pil seviyesini gösteriyor.
  • Samsung QuickStar APK

    Samsung Good Lock QuickStar APK: Hızlı ayarlar menüsünü renklendirin, ekran simgelerini kaldırın, saat yerini değiştirin.
  • Samsung NavStar APK

    Samsung Good Lock NavStar APK: Android telefonunuzun navigasyon çubuğunu özelleştirin.