Boating USA

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Boating USA, denizcilik ile profesyonel anlamda ilgileniyorsanız satın alıp kullanmanız gereken çok gelişmiş bir rota ve navigasyon uygulaması.

Boating USA, bir çok ödül kazanan ve ciddi anlamda çok fazla detay ve özelliğe sahip olan Android deniz navigasyonu ve rota uygulaması. Denizciler için özel olarak geliştirilen uygulama sayesinde deniz navigasyonu, gittiğiniz rota takibi, rotalar, uzaklık, rüzgar durumu, hava durumu, fotoğraflar ve paylaşma gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Saya saya bitiremeyeceğim kadar özelliğe sahip olan tekne, yat yada kayık sahiplerinin kullanabileceği en profesyonel uygulamalardan bir tanesi. Uygulamayı satın aldığınızda 1 yıl boyunca deniz haritaları güncellemesini de ücretsiz olarak ediniyor ve böylece güncel deniz haritalarına ulaşabiliyorsunuz.

Özellikler:

  • Denizde gittiğiniz rotayı ve mesafeyi izleme ve kaydetme
  • Güncel rüzgar bilgileri
  • Google Maps, Bing yada Terrain gibi farklı harita kullanabilme seçeneği
  • Gittiğiniz yolu, rotanızı ve tüm fotoğraflarınızı diğer cihazlarınız ile eşleme
  • Harita üzerinde bölgesel olarak etiketlenmiş fotoğraflara bakabilme
  • Rotanızı, izlediğiniz yolu mve fotoğraflarınızı e -posta, Twitter ve Facebook üzerinden arkadaşlarınız ile paylaşabilme

Eğer ciddi anlamda denizcilik ile ilgileniyorsanız uygulamayı satın alarak mutlaka denemenizi öneriyorum. Denizcilik adına bir mobil uygulamadan bekleyebileceğiniz her şeyden çok daha fazlasına sahip olan olan Boating USA, mutlaka kullanılması gereken uygulamalardan bir tanesi.

Barış YANIK

Boating USA

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

Boating USA, denizcilerin rota, yol takibi, harita ve yol takibi gibi bilgileri detaylı bir şekilde bulabileceği profesyonel iOS uygulaması.

Boating USA, alanında uzman olan Navionics firması tarafından geliştirilen uygulama profesyonel anlamda denizcilik işleri ile uğraşan kişilere özel bir deniz navigasyonu ve rota uygulaması.

Uygulama ile birlikte denizde izlediğiniz yolu takip edebiliyor, rotanızı görebiliyor, hava ve rüzgar durumunu dilediğiniz zaman güncel olarak kontrol edebiliyor ve en güzeli de bölgesel olarak etiketlenmiş olan kullanıcı fotoğraflarına bakabiliyorsunuz.

Denizcilik ve seyahat ketegorisinde bulunan en gelişmiş ve detaylı uygulamalardan bir tanesi olan Boating USA, aynı zamanda bir çok ödüle de layık görüldü. Uygulama ücretli olduğu için kullanabilmeniz için satın almanız gerekiyor. Profesyonel ve gelişmiş bir uygulama olduğu için ise diğer uygulama ve oyunlara göre fiyatı biraz daha yüksek.

Rota, yol takibi, mesafe, hava durumu ve fotoğraflar dahil olmak üzere tüm verilerinizi diğer cihazlarınnız işe eşleştirerek farklı cihazlar üzerinden kullanma imkanı sunan uygulama içerisinde ekstra ücret ödeyerek satın alabileceğiniz gelişmiş harita seçeneği bulunuyor. Eğer ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız bu özelliği de satın alabilirsiniz.

En güncel rüzgar ve hava durumu bilgilerine ulaşarak denizde rotanızı belirlemenizi sağlayan Boating USA, farklı harita seçenekleri sunarak kullanıcıların istedikleri haritayı seçebilmesini sağlıyor. Eğer denizcilik ile ciddi anlamda uğraşıyorsanız ve yat, tekne yada kayık sahibiyseniz Boating USA'i mutlaka satın alıp iPhone ve iPad'leriniz üzerinde denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Navionics Boating HD

    Kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken Navionics Boating HD deniz navigasyonu kategorisinde sunulan en iyi seçeneklerden biri.
  • Farming USA APK

    Farming USA APK, en iyi çiftlik oyunlarından Farming Simulator'a benzerliğiyle dikkat çeken Android simülasyon oyunu. Tarim simülatörü oynaması ücretsiz!
  • Voyage: Usa Roads

    Voyage: Usa Roads mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur
  • USA Crime City 2015

    USA Crime City 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz GTA benzeri bir aksiyon oyunudur
  • Zombieville USA 2

    Zombieville USA 2, farklı silahlar kullanabildiğiniz aksiyon yüklü zombi vurma oyunu.
  • Truck Simulator PRO USA

    Truck Simulator PRO USA, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi bir tır simülasyonudur.
  • USA Truck Racing Simulator

    USA Truck Racing Simulator oyununda gerçekçi tasarımlara sahip kamyonlarla birlikte çekişmeli yarışlar yapın!
  • Taxi Driver USA New York 3D

    Taxi Driver USA New York 3D, New York sokaklarında taksicilik yaparak keyifli vakit geçirebileceğiniz ücretsiz bir Android taksi simülasyonu.