Body Symbol Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

Body Symbol Free uygulamasını iPhone ve iPad'lerinizde kullanarak en güzel fotoğraflı sembolleri oluşturabilirsiniz.

Body Symbol Free uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz en ilginç fotoğraf çekme ve düzenleme uygulamalarından bir tanesi. Temel olarak çektiğiniz fotoğraflarla şekiller oluşturmanızı sağlayan ve sevdiklerinize gönderebilen uygulamanın arayüzü de oldukça kolay bir şekilde hazırlanmış ve öğrenebilmeniz için verilen tanımlamalar da yeterli. Sanıyorum ki uygulamanın fonksiyonlarını kullanırken herhangi bir zorluk çekmeyeceksiniz.

Kendi fotoğraflarınızı kullanarak bu şekilleri yaratabilmek için gereken tüm fotoğraf düzenleme araçları uygulamayla birlikte geliyor ve şekil oluşturulduktan sonra da düzenlemeler yapabilmeniz mümkün. Fotoğraflarınıza efektler ve yazılar eklemek gibi pek çok düzenleme seçeneği mevcut.

Uygulamanın bu ücretsiz sürümü kırk adetten fazla sembol bulunduruyor ancak uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak yüzlerce farklı sembole ulaşabilir ve böylece daha gelişmiş ve özel fotoğraflar yaratabilirsiniz. Hazırladığınız fotoğrafları sosyal ağ hesaplarınız üzerinden paylaşmak da oldukça kolay.

Fotoğrafınızı çekerken şekli doğru bir şekilde oluşturabilmek için uygulama zamanlama özelliğini de sunuyor ve böylece fotoğraf çekerken aceleye gerek kalmıyor. Eğer akıllı telefon ve tabletinizde farklı ve yeni bir fotoğraf çekme deneyimi elde etmek istiyorsanız kesinlikle göz atmanız gerekenler arasında yer aldığına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Symbol Keyboard

    Symbol Keyboard uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızda yazacağınız mesajlarınıza çok daha renkli ve yeni karakterler ekleyebilirsiniz.
  • Lock Photo&Video Safe Free

    Lock Photo & Video Safe Free, iOS kullanıcılarının dosyalarını ve alt dosyalarını kilitleyerek kişisel fotoğraf ve videolarını koruma altına alabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir iOs uygulamasıdır.
  • Photo Shake Free

    Photo Shake Free'yi kullanarak fotoğraf kolajlarınızı iPhone ve iPad'iniz ile çok kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.
  • Crop for Free

    Crop for Free uygulaması sayesinde iPhone ve iPad'lerinizde en kolay yoldan fotoğraf kırpma işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Photomash Free

    Photomash Free, çektiği fotoğraflar üzerinde değişlikler ve düzenlemeler yapmayı sevenlerin kullanabileceği ücretsiz bir iOS fotoğraf editörü uygulamasıdır.
  • Text on Video Square FREE

    Text on Video Square FREE, videolarınıza yazı ve başlık eklemenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS video düzenleme uygulamasıdır.
  • Air Video Free

    Air Video Free, iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz ve kapsamlı bir video uygulamasıdır.
  • Secure Photo+Video Free

    Secure Photo+Video Free ile iPhone ve iPad cihazlarınızdaki fotoğraf ve videoları kolayca koruyabilirsiniz.