Boing111

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Boing111, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz uçak savaş oyunu.

Boing111, Android platformunda rastladığım en ilginç oynanışı sunan uçak savaş oyunu. Eski oyunları hatırlatan görsel çizgilerine sahip oyunda uçak pilotu olarak görevimiz dünyayı kurtarmak.

Şehri saran onlarca düşmanla başa çıkma gibi oldukça zorlu bir görevi tamamlamak elbette çok kolay değil. Bir yandan düşmanların atışlarından kaçarken diğer yandan yolu kapatıp bizi zor durumda bırakan araç ve yapılara da takılmamamız gerekiyor.

Uçak oyunlarından hoşlanan her yaştan kişinin keyifli vakit geçireceğini düşündüğüm oyun, oynanış tarafında benzersiz diyebilirim. Boss olarak geçen yenilmesi güç düşmanlarımız üzerimize seri atışlar gerçekleştirebiliyorken bizim aynı şekilde karşılık verebilmemiz için seri dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Ne kadar seri olursak oyunda düşmanlarımızı o kadar çabuk öldürebiliyoruz. Düşmanları öldürme stilinden bahsetmişken uçağın kontrolünü alttaki yön tuşlarıyla sağlıyoruz. Seri dokunarak ateş etmiş oluyoruz ve füze gibi etkili silahları aldığımızda düşmanımızı tek atışta bitirme şansımız oluyor.

Erkan Calp

Boing111

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Boing111, iPhone ve iPad'de oynanabilir retro uçak savaş oyunu.

Boing111, iOS platformunda retro görselli uçak savaş oyunu olarak yerini alıyor. Görsel çizgileriyle eski nesil oyuncuları kendisine bağlayan yapım, hem iPhone hem de iPad ile uyumlu ve ücretsiz indirip oynamak mümkün.

Mobil platformda görsellerinden ziyade farklı oynanış sunmasıyla benzerlerinden ayrılan Boing111’de dünyayı kurtarma görevini alıyoruz. Uçağımıza binip şehre dehşet saçan birliklerle mücadele ediyoruz. Karşımıza çıkan düşmanların tümü boss unvanına sahip. Dolayısıyla durmadan, farklı noktalardan seri ateş ederek birkaç saniye içinde anca öldürebiliyoruz. Ara sıra çıkan füze gibi silahları almayı başarırsak - ki genelde kritik yerlerde oluyorlar – tek atışta indirme şansımız oluyor.

Oyunu farklı kılan nokta ise uçağın kontrolünü sağlarken, ateş ederken ortaya çıkıyor. Düşmana yönelmek ve ateş etmek için alttaki butonları kullanıyoruz ancak gerek hareket ederken gerekse de silahımızı kullanırken seri dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Aksi halde ölmemiz saniyeler sürmüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu