Bonfire: Group Video Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME

Bonfire: Group Video Chat, Facebook tarafından yayınlanan bir video sohbet uygulaması

Bonfire: Group Video Chat eğer arkadaşlarınızla keyifli bir şekilde görüntülü görüşme yapmak isterseniz işinize yarayabilecek bir video sohbet uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Bonfire: Group Video Chat'ın arkasında Facebook bulunuyor. Facebook tarafından geliştirilen ve hizmete açılan Bonfire: Group Video Chat, arkadaş gruplarını hedef alan bir servis.

Bonfire: Group Video Chat ile birkaç kişilik arkadaş grupları kendi video konferanslarını oluşturabiliyorlar. Bu görüntülü sohbet seanslarının daha eğlenceli olabilmesi için katılımcılara maskeler sunuluyor. Kameradaki görüntülerinize bu maskeleri ekleyebiliyor, gözlükler, şapkalar ve bıyık gibi aksesuarlar kullanabiliyorsunuz.

Bonfire: Group Video Chat kullanıcıları video sohbet seanslarında ekran görüntüleri alabilmekte ve bu görüntüleri Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi servisler üzerinden paylaşabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Bonfire: Group Video Chat

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

Bonfire: Group Video Chat ücretsiz bir video sohbet uygulamasıdır

Bonfire: Group Video Chat eğer arkadaşlarınızla ve akrabala, eş, dost ve yakınlarınızla kolayca ve eğlenceli bir şekilde görüntülü görüşme yapmak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir video sohbet uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz, Facebook tarafından geliştirilmiş olan bu görüntülü sohbet aracı konferans şeklinde grup sohbetleri yapmanıza izin veriyor. Uygulamayı kullanırken arkadaşlarınızı konferansa davet edebiliyor veya arkadaşlarınızın görüntülü sohbetlerine katılabiliyorsunuz.

Bonfire: Group Video Chat, kullanıcılara görüntülü görüşmelerini daha eğlenceli bir hale getirme imkanı da veriyor. Tıpkı Snapchat'te olduğu gibi Bonfire: Group Video Chat'ta sohbet yaparken görüntünüze farklı maskeler ve efektler ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca video sohbetlerinizin fotoğraflarını kaydedebiliyor, Instagram, Facebook ve Messenger üzerinde paylaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bonfire Photo Editor

    Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bonfire Photo Editor, fotoğraf düzenleme uygulamalarının tümüne meydan okuyacak kalitede.
  • Camfrog Video Chat

    Android cihazınızla en güzel sohbetlere katılabilmek için bu video chat uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Paltalk Video Chat Free

    Paltalk Video Chat Free uygulamasını Android cihazlarınızda kullanarak kolayca video sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.
  • B Messenger Video Chat

    B Messenger Video Chat, hem tanıdıklarınız ile hem de online olan diğer kullanıcılar ile videolu görüşme ve mesajlaşma olanağı sunan başarılı bir Android iletişim uygulaması.
  • Booyah Video Chat for WhatsApp

    Booyah mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video sohbet uygulamasıdır.
  • Lemon Group Messenger

    Lemon Group Messenger uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan gerçek bilgilerinizi vermeden grup sohbetleri oluşturabilirsiniz.
  • Hangouts Chat

    Google Hangouts Chat uygulamasını indirin, iş arkadaşlarınızla iletişimde kalın.
  • Facebook Workplace Chat

    Work Chat uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş arkadaşlarınızla kolayca iletişim kurabiliyorsunuz.