Boom Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Boom Friends, bölümlerde bomba kullanarak rakiplerinizi geçmenizi ve hatta onları öldürmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Bir zamanların efsane oyunu olan Bomberman, Boom Friends oyunu ile birlikte daha güncel bir hale geliyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Boom Friends, sizi büyük bir maceraya davet ediyor. Birçok eğlenceli yeni özelliği olan Boom Friends, bomba kullanarak blokları eritmenizi ve arkadaşlarınızla savaşmanızı amaçlıyor.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile birlikte 4 kişi bile oynayabileceğiniz Boom Friends, arkadaşlarınız arasından en iyi oyuncuyu buluyor. Oyunda arkadaşlarınızla birlikte önce blokları patlatmanız gerekiyor. Yalnız bombaları koyduğunuz yere dikkat etmelisiniz. Eğer blokları patlatmak için koyduğunuz bir bombanın çok yakınında durursanız siz de patlayabilirsiniz. Bu yüzden Boom Friends oyununda bombalara oldukça fazla dikkat edin.

Hayvan karakterleri ile oynanılabilen Boom Friends, blokları ise ormanda bulunan nesnelere benzetmiş. Eritmeniz gereken bloklar mantar, çiçek ve ağaç şeklinde olabiliyor. Böylelikle daha zevkli bir hal alan Boom Friends, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz güzel bir oyun haline geliyor.

Her yaşta insanın oynayabileceği Boom Friends özellikle çocuklara hitap ediyor. Bomba patlama efektleri yumuşatılmış ve buz şekline benzetilmiş. Bu sayede çocuklarınıza şiddet içerikli diğer oyunlar yerine, eğlenceli Boom Friends oyununu oynatabilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Piggy Boom

    Piggy Boom, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Boom Force

    Boom Force, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • Boom! Tanks

    Boom! Tanks, muhteşem grafiklere ve aksiyona sahip olan Android platformunda oynayabileceğiniz en iyi tank oyunlarından bir tanesi.
  • Guns of Boom APK

    Guns of Boom APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu (multiplayer) FPS oyunudur.
  • Sonic Dash 2: Sonic Boom

    Sonic Dash 2: Sonic Boom güzel grafikleri ve bol aksiyonu birleştiren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Bunny Goes Boom!

    Bunny Goes Boom, sınırsız koşu oyunu seven oyuncular için geliştirilen daha farklı ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • War Friends

    War Friends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online aksiyon oyunudur
  • Zombies Ate My Friends

    Zombies Ate My Friends, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz zombi temalı bir aksiyon ve macera oyunudur.