Boom Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Boom Pilot, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir mobil oyundur.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyun olarak dikkat çeken Boom Pilot oyununda zorlu düşmanlarla mücadele ediyorsunuz. Robotları yok ederek ilerlemeye çalıştığınız oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmek için mücadele ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı uçakları da kontrol edebileceğiniz oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zorlu görevlerin de üstesinden gelmek için mücadele etmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Boom Pilot sizleri bekliyor.

Boom Pilot oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Boom Pilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
165 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Boom Pilot, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir mobil oyundur.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir mobil aksiyon oyunu olan Boom Pilot, robot düşmanlarla kıyasıya mücadele edip becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Harika bir deneyim sunan oyunda birbirinden zorlu bölümleri geçmek için mücadele ediyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmanız gerekiyor. Farklı uçakları da kontrol edebileceğiniz oyunda renkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Zorlu görevlerin de üstesinden gelmek için mücadele etmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Harika vakit geçirebileceğiniz Boom Pilot oyununu sakın kaçırmayın.

Boom Pilot oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Go Boom!

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Piggy Boom

    Piggy Boom, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Bunny Goes Boom!

    Bunny Goes Boom, sınırsız koşu oyunu seven oyuncular için geliştirilen daha farklı ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Guns of Boom APK

    Guns of Boom APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu (multiplayer) FPS oyunudur.
  • Zig Zag Boom

    Zig Zag Boom, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz olarak sunulan bir beceri oyunu.
  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Lander Pilot

    Ölümcül asteroitlerden kaçın.
  • Missiles!

    Missiles! oyunu ile mobil cihazlarınızda arcade oyun tarzının keyfini çıkarın. Bakalım en yüksek skora ulaşan pilot olabilecek misiniz?