Boomerang All Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME

Boomerang All Stars Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen son derece eğlenceli bir spor oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Boomerang All Stars, çizgi filmlerden aşina olduğumuz karakterlerin yer aldığı spor kategorisinde keyifli bir mobil oyundur.

Bir Cartoon Network yapımı olan Boomerang All Stars oyununda lisanslı karakterlerin varlığı dikkatleri çekiyor. Tom ve Jerry, Scooby – Doo, Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı ve Coyote gibi dünya çapında aşina olduğumuz çizgi film karakterlerinin oyunda kullanılması oyuncuların iştahını artıran en önemli faktör. Çizgi film dünyasının gediklisi olan tüm bu karakterlerin yanı sıra Boomerang ekibinin yeni üyesi Happos Ailesi de oyunda yerini aldı.

Çeşitli spor branşlarında Boomerang ekibi adı altında mücadelelerin verildiği oyunda, her branş için karakter seçiminin farklı olması dikkat çekiyor. Ayrıca spor branşlarının da Boomerang takımına has isimleri var. Örneğin Basket Zorb oyununda Tom ve Jerry ya da Scooby – Doo ve Shaggy ikilileri seçenek olarak önünüze sunulurken Roket Raket oyununda Tom ve Jerry size eşlik edecek. Plaj Pogosu adlı oyunda ise Bugs Bunny ve Coyote’nin yarışına ortak olacaksınız. Oldukça keyifli görünen Boomerang All Stars mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Boomerang All Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
55.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Boomerang All Stars, çeşitli spor branşlarını çizgi film karakterleriyle oynabileceğiniz keyifli bir mobil oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Boomerang All Stars, sevilen Cartoon Network karakterlerinin yer aldığı eğlenceli bir spor oyunudur.

Birbirinden farklı ve kendine özgü spor branşlarının çizgi filmlerden aşina olduğumuz karakterlerle harmanlandığı Boomerang All Stars oyununda kendi Boomerang ekibinizi oluşturup maceraya katılabilirsiniz. Liderlik tablosunda üst sıralara tırmanarak rekabet ortamına da girebileceğiniz Boomerang All Stars oyununda karakter çeşitliliğinin yanında spor branşlarının çeşitliliği de bir hayli zengin. Ancak basketbol, tenis gibi spor branşlarının oyunda Basket Zorb, Roket Raket şeklinde münhasır isimlerle anıldığını göreceksiniz.

Basket Zorb, Play Pogosu, Roket Raket, Şişme Simit Yarışı ve Hava Dalışı oyunlarının yer aldığı Boomerang All Stars’da başlıca karakterlerin bazıları da şu şekilde sıralanıyor: Bugs Bunny, Tom ve Jerry, Scooby – Doo ve Shaggy, Wile E Coyote ve Duffy Duck. Dil seçeneği konusunda da bir hayli geniş bir yelpaze sunan Boomerang All Stars mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Championship Manager: All-Stars

    Championship Manager: All-Stars, Android cihazlarımızda oynayabileceğimiz keyifli bir menajerlik oyunu.
  • Hockey All Stars

    Karma takımınızı kurun, lig mücadelesine katılın.
  • Formula Cartoon All-Stars

    Formula Cartoon All-Stars tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir iOS oyunudur.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • Hello Hero All Stars

    Çoklu evrenlerin çatışmasında karakterlerinizi toplayın.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Power Rangers: All Stars

    Power Rangers mobil oyunu
  • Top Stars Football

    Top Stars Football, Android telefonda oynayabileceğiniz futbol menajerlik oyunu.