BoothStache

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,838 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

BoothStache ile komik fotoğraflar hazırlayabilirsiniz

BoothStache kullanıcılara fotoğraflara bıyık ekleme konusunda yardımcı olan ve Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kamera uygulamasıdır.

Arkadaşlarınıza ve yakınlarınıza komik şakalar hazırlamanıza yardımcı olan bir uygulama olan BoothStache sayesinde fotoğraflarımıza kolayca farklı tipteki bıyık seçeneklerinden birini ekleyebiliyoruz. Uygulama bu iş için fotoğraf galerinizde kayıtlı fotoğrafları kullanabildiği gibi uygulama içerisindeki kamerayı kullanarak yeni fotoğrafları hazırlamanızı da mümkün kılıyor.

BoothStache ile kullanacağımız fotoğrafı seçtikten sonra yüz hatlarını belirliyoruz ve bıyık tipini seçiyoruz. Bıyık ekleme işlemi internet bağlantısı gerektirmiyor ve kısa bir süre içinde gerçekleştiriliyor. Ayrıca Android cihazımızı sallayarak fotoğrafların önceki ve sonraki hallerini karşılaştırabilmekteyiz.

BoothStache fotoğraflarımıza eklediğimiz bıyığın rengini otomatik olarak saç rengimizle uyumlu yapabiliyor. Bu sayede uygulamayla hazırladığımız fotoğraflar daha gerçekçi görünüyor.

Can Erdil Şentürk

BoothStache

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,418 TOPLAM İNDİRME
24.5 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınıza bıyıklar ekleyerek onları çok daha eğlenceli hale getirmek isterseniz bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

BoothStache uygulaması iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli uygulamalardan bir tanesi ve kendi fotoğraflarınız üzerinde bıyıklarınızı değiştirerek eğlenceli anlar yaşamanızı sağlıyor. Özellikle bıyıklı olsaydı nasıl olacağını merak edenlerin fonksiyonel olarak da kullanabilecekleri uygulamada işlemler oldukça kolay bir şekilde tamamlanıyor.

Kendi yüz fotoğrafınızı çektikten sonra uygulamanın içerisinde bulunan seçenekleri kullanabilir ve direkt olarak bıyıklı halinizi görebilirsiniz. Ayrıca bıyıkların fotoğrafınız ile uyumlu olması için gereken parlaklık, renk doygunluğu ve diğer kontrast ayarlarını da yapabilen uygulama böylece yapay bir şekilde değil doğal bir şekilde bıyıklı olarak görünmenizi sağlıyor.

Uygulamayı kullanırken dilerseniz yeni bir fotoğraf çekebilir, dilerseniz varolan kayıtlı fotoğraf veya Facebook fotoğraflarınızı da kullanabilirsiniz. Çalışırken herhangi bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayan uygulama aynı zamanda arkadaşlarınızla resimlerinizi hemen paylaşmanıza da olanak veriyor. Ücretsiz olan uygulamaya daha fazla bıyık seçeneği ekleyebilmek için uygulama içerisinden satın alma işlemleri de yapabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında