Borajet Airlines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Borajet Havayolları'ndan uçak bileti alma, rezervasyon ve check-in işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Borajet Airlines uygulamasıyla Borajet Havayollarına ait tüm işlemlerinizi Android işletim sistemli cihazlarınızdan koaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin ve dünyanın pek çok bölgesine uçuşlar gerçekleştiren Borajet Havayollarının resmi Android uygulamasıyla bilet satın alma, rezervasyon ve check-in gibi işlemleriniiz hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Seyahat gününüz tam olarak netleşmediyse rezervasyon yaptırarak işinizi sağlama alabilir, gidiş ve dönüş yönünüzü seçtikten sonra en uygun fiyatlarla uçak biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Alternatif hatlar ve bağlantılı uçuşlar gibi imkanlar sayesinde Türkiye’nin pek çok yöresine ulaşmayı kolay hale getiren Borajet Airlines, yurtdışı seyahatlerinizde de yanınızda oluyor. Oldukça sade ve kullanışlı bir arayüze sahip olan Borajet Airlines uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Borajet Airlines

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Borajet Airlines, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir seyahat uygulamasıdır.

Borajet Airlines, uçuşlarınızla ilgili her türlü işlemi yapabileceğiniz resmi bir seyahat uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu Borajet uygulamasında, bilet alma işlemlerinizi, check-in işlemlerinizi ve rezervasyonlarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 

Eğer kullanıcılarımız arasında yurtdışına veya yurtiçine seyahat etmeyi düşünenler varsa, bu alanda var olan uygulamarın sayısının giderek arttığını söylemeliyim. Artık tüm havayolu şirketinin kendine ait bir uygulaması var ve yaptıkları tüm kampanyalardan anında haberdar olabiliyorsunuz. Borajet'in bu uygulaması da bahsettiğim tüm işlemleri gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor. Dilediğiniz her yerden bilet alabiliyor, FlyBorajet'e üye olabiliyor, mobil cihazınızdan check-in işlemlerinizi halledebiliyor ve Borajet'in tüm indirimlerinden anında haberdar olabiliyorsunuz. 

Eğer sık seyahat eden biriyseniz Borajet Airlines resmi uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Güzel kampanyaları kaçırmamak için denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkish Airlines

    Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulamasını indirin, uçuş planınızı cebinizden yapın.
  • Pegasus Airlines Mobile

    Pegasus Airlines Mobile uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan bilet satın alabilir ve check-in işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Baby Airlines - Airport City

    Baby Airlines - Airport City tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek türden bir oyun.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.