Bouncy Bits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Bouncy Bits, Android cihazınıza indirip ücretsiz oynayabileceğiniz retro tarzı görsellere sahip zorlu beceri oyunlarından biri.

Bouncy Bits, daha ilk bölümden sinir bozan beceri oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız Android telefon ve tabletinize indirip denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Ücretsiz olan ve cihazda fazla yer tutmayan beceri oyunu sinirlerinizi ve reflekslerinizi test edebileceğiniz en ideal oyun diyebilirim.

Son zamanlarda en ilgi çeken Android oyunlarının başında retro görsellere sahip beceri oyunları geliyor. Bizleri Dos işletim sistemi kullandığımız günlere götüren bu yapımların ortak yanı çok zor olmaları. Hiçbir kontrol seçeneğinin bulunmadığı sadece dokunma hareketleri ile oynanmasına rağmen çıldırtacak derecede zor oyunlardan birisi de PlaySide Studios imzasını taşıyan Bouncy Bits.

Müziklere yer verilmeyen lakin ses efektlerinin oldukça etkileyici olduğu beceri oyununda koca kafaları kontrol ediyoruz. İlginç mekanlarda gece ve gündüz durmadan zıplayarak ilerliyoruz. Amacımız önümüze çıkan engellere takılmadan gidebildiğimiz kadar ileriye gitmek. Yani sonu bir türlü gelmeyen beceri oyunu ile karşı karşıyayız.

Sevimli bir çocuk kafası ile nerede olduğumuzu çözemediğimiz bir yerde oyuna başlıyoruz. Başlangıç çizgisini geçtikten sonra zorlu yolda ilk adımı atıyoruz. Sürekli hoplayan dokunma hızımıza göre hareket eden karakterimizle yola çıkan engelleri aşmak için uğraş verdiğimiz oyunda yüksek puan almak bir yana çift haneli rakamları görmek bile oldukça zor. Çünkü önümüze çıkan engeller çok zekice noktalara yerleştirilmiş ve es geçmek için mükemmel ötesi bir zamanlama gerektiriyor.

Bu denli zor oyunda büyük çabayla kazandığımız altınları farklı karakterleri açmak için kullanıyoruz. Uzun süreli oynayarak kilidini açabileceğimiz 70’den fazla karakter var. Hayvan, insan, robotlardan oluşan çok sayıda karakterden her biri oynaşınıza farklı tepkiler verebiliyor. Oldukça çılgın olan karakterlerden hepsini açabilmek ise herkesin harcı değil.

Mükemmel zamanlama gerektiren bölümleri, kolay ancak bol pratik yapma gerektiren basit kontrolleri, retro grafikleri ile dikkat çeken Bouncy Bits oyununu sinirleri sağlam, refleksleri hızlı olan herkese öneririm.

Erkan Calp

Bouncy Bits

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
286 TOPLAM İNDİRME
52.4 MB DOSYA BOYUTU

Bouncy Bits, retro beceri oyunlarına ilgi duyanları severek oynayabileceği bir oyun.

Bouncy Bits, beceri oyunları oynamaktan hoşlanan iPhone ve iPad sahiplerinin mutlaka değerlendirmesi gereken bir yapım. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun aynı kategoride yer alan rakiplerinden çok farklı bir çizgide ilerlemese bile ilginç yapısıyla beğeni toplamayı başarıyor.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen ilginç ve komik karakterleri kullanarak engelleri aşmak ve mümkün olduğunca ileri gitmek. Elbette bu pek kolay olmuyor çünkü yolculuğumuz esnasında birbirinden tehlikeli yollarda ilerlemek zorunda kalıyoruz. Beklemediğimiz anlarda karşımıza çıkan engeller başarılı olmamızı büyük ölçüde engelliyorlar.

Bouncy Bits'te bizleri 70'ten fazla bölüm bekliyor ve bu bölümler git gide artan bir zorluk seviyesinde sunuluyor. Buna ek olarak bölümler 5 farklı mekana bölünmüş ve bu sayede tekdüzel hissine yol açmıyorlar.

Oyunun tamamen ücretsiz olarka sunulduğunu belirtmiştik fakat içerisinde parayla satın alabileceğimiz bazı içerikler var. Bunları satın almak elbette zorunlu değil fakat oyun üzerinde belli bir etkiye sahip.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Bouncy Bits, her yaşa hitap eden eğlenceli bir oyun. Beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Bouncy Bits sizi uzun bir süre ekran başında tutacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • BiTS

    BiTS, minimalist bir şekilde tasarlanmış sıradan bir arcade oyunu olarak görünse de aşırı zorlayıcı yapısı sayesinde Android için çıkarılmış en zor beceri oyunlarından bir tanesidir.
  • Bouncy Polygon

    Bouncy Polygon, topu geometrik şekillerin içerisinde tutmaya çalıştığınız bir beceri oyunu.
  • Bouncy Seed

    Bouncy Seed, fizik kurallarını temel alan ve son derece eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Bouncy Eggs

    Bouncy Eggs, yumurtaları kırmadan tava ile zıplatarak en çok puana ulaşmaya çalışacağınız eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Bouncy Buddy

    Bouncy Buddy, minimal görsellere sahip zıplamaya dayalı arcade oyunu.
  • Bouncy Pong

    Bouncy Pong, zıplayan topu odalardan geçirmeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Fishy Bits 2

    Küçük balıkları yiyerek ilerliyoruz.